Slik får du sesongens hotteste partylook

Antonio Corral Calero, Global Ambassador for Moroccanoil, gir deg sine hotteste stylingtips direkte fra catwalken.

Publisert Sist oppdatert

ELLE møtte Moroccanoil Global Ambassador, Antonio Corral Calero i Oslo tidligere i høst. Han står bak flere av sesongens største hårtrender som blomsterkronen hos Marchesa og fløyelssløyfene hos Temperley London. Her gir han en trinn for trinn tutorial på hvordan man kan gjenskape Temperley-looken hjemme hos seg selv.

SLIK FÅR DU TEMPERLEY LONDON-LOOKEN:

«Temperley London-kvinnen er fryktløs, leken og oser av selvtillit. Hun er en kvinne som vet hva hun vil ha. Jeg ønsket derfor å skape en soft rock ‘n’ roll frisyre, med håret dratt lett tilbake, som om hun gjorde det selv», sier Antonio. Fløyelsbånd i håret er både rocka og elegant, og passer perfekt både til hverdags og fest.

1.Begynn med en pump Moroccanoil Treatment for mykt, glansfullt og håndterbart hår. Ta en halv pump Smoothing Lotion i hendene og fordel jevnt i hele håret. Deretter sprayer du Dry Texture Spray i lengdene på håret, og rufser det til litt for å få tekstur.

TIPS: For et ekstra volumiøst hår kan du påføre Dry Shampoo 15-20 cm fra hodebunnen og jobbe sprayen inn i hodebunnen slik du ville gjort med våtsjampo. Dersom du ønsker ekstra volum kan du bruke en hårføner på lav varme etter påføring. Tørrsjampoen finnes for både lyst og mørkt hår!

2. Samle alt håret til en lav hestehale i nakken og fest med en strikk.

3. Bruk et fløyelsbånd og klipp til ønsket lengde. Legg deretter båndet på toppen av hodet og fest det under hestehalen med en dobbel knute. Klipp eventuelt av overflødige ender.

4. Deretter tar du en liten del av et nytt bånd og knyter en sløyfe i ønsket størrelse. Fest en «lus» i sløyfa slik at den lett kan festes i håret.

5. Fest sløyfen på ønsket sted. Spray med Dry Texture Spray og avslutt med Glimmer Shine.

Dry Texture Spray, kr 240 (veil.) og Glimmer Shine, kr 215 (veil.)

Powered by Labrador CMS