Pulsmåler og mindfullness i ett

Her er ELLE blogger og Influencer Caroline Skjelbreds velvære og treningstips!

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Hvem ønsker seg ikke en klokke med tidløst design? Med klokkereimer du kan endre etter humør eller antrekk på et lite blunk? Funksjoner som eSIM for 4G-pålogging, lang batterilevetid og helsefunksjoner som stressmåler, guidet pusteteknikkøvelse eller treningsfunksjoner som inkluderer alt fra yoga til sirkeltrening? Søvmåler? En klokke du kan linke opp til din spotify- og instagramkonto? Alt du trenger i hverdagen, fra jobb til avslappende helger, festet på håndleddet til enhver tid.

I de sveitsiske alpene rigget Samsung til med en flere dagers Galaxy Watch-camp, hvor klokken og alle dens forskjellige funksjoner ble testet ut. Her gikk det slag i slag med pusteteknikkøvelser, pulsmålinger og forskjellige treningsfunksjoner – til og med maten ble målt av klokken! ELLE blogger Caroline Skjelbred med til Sveits for å teste ut denne nye smartklokken

Vi sjekket alle inn på hvert vårt rom og ble utdelt hver vår splitter nye Samsung Galaxy-smartklokke - ferdig rigget slik at den var koblet opp til min telefon og instagramkonto. ELSK! Den første kvelden fikk vi opplæring i funksjonene, og dette skulle vi teste på oss selv neste dagene. Jeg er ikke så vant til å bruke treningsklokke, men jeg elsker å få innsikt og lære, så jeg følte dette var en «bli kjent med deg selv»-øvelse. Lets get cracking Caroline!

Den første kvelden er jeg veldig spent på alle målingene, så stressnivå og puls får kjørt seg med jevne mellomrom mens jeg spiser ostefondue med de andre gjestene. Etter kveldens ostegilde ender jeg opp naken og stappmett i sengen med kun den nye Galaxy-klokken rundt håndleddet. Nå skal søvnen trackes – yas og Bonne nuit! Jeg våkner opp rundt halv 7 og vill i blikket ser jeg ned på klokken, bare èn time med dyp søvn? Og 5 timer med lett? Og er det normalt med 1.2 timer med REM-søvn? Dette må jeg undersøke nærmere senere. Nå har jeg ingen tid å miste så jeg løper ned på treningssenteret hvor jeg skal møte treningsblogger Pia Seeberg, og sammen teste klokkens sirkeltreningsfunksjon. Til tross for at jeg er blogger er jeg utrolig lite teknisk, så tommel opp for at jeg klarte dette på første forsøk alene. Etter endt sirkeltrening tester vi ut meditasjon og pusteteknikker. Maten blir også målt og kalorier vises, pulsen og stressnivået måler vi jevnt utover dagen og jeg merker at vi alle er opptatt av dette med dyp søvn og REM. Vi prøvde også eSIM-teknologien som går ut på at man får mobilens meldinger, instagramvarslinger og anrop direkte inn på klokken. Jeg streamet musikk fra spotify med klokken, sov med den, dusjet med den og trente med den.

Moderne og lett Mindfullness

Vi var både pålogget og avlogget på samme tid, og bare et tastetrykk unna hverandre. Dersom stressnivået økte tok vi en ett-minutts guidet pusteøvelse signert Samsung, og ble vi rastløse under trening kunne vi lett scrolle gjennom instagram på klokken. Tommel opp for denne smartklokken som fremdeles er godt fastspent rundt håndleddet mitt. Dypsøvnen har jeg også hacket bedre, og blir ikke like panisk når jeg sjekker nattens søvnmønster lenger. Dette er den perfekte julegaven til en som ønsker en liten life-hack med andre ord!

Galaxy Watch fra Samsung

Galaxy Watch er utviklet med velvære i tankene, og gir deg mulighet til å ha en bedre oversikt over helsen. En smart og enkel støtte for en sunnere livsstil, uten å måtte ha med seg mobilen. Klokken har også 21 nye tips til trening innendørs. Med Samsung Health kan brukeren helt enkelt ha kontroll på sin hverdagsmosjon. I tillegg har du mulighet for å logge alle måltider, for å lettere ha oversikt over kaloriinntak. Med Galaxy Watch har du altså store muligheter for å oppnå en sunnere livsstil.

Klokken kommer i tre modellen Silver på 46mm, og to versjoner i 42mm i Midnight Black eller Rose Gold. Man kan velge urskive og remer slik at klokken får et personlig utrykk

Galaxy Watch koster kr 3,990 for Silver i 46 mm og kr 3,790 for Midnight Black og Rose Gold i 42 mm.

Powered by Labrador CMS