Min jul - Darja Barannik

It-jenta og bloggeren Darja Barannik feiret julen med familien i Oslo. Se bildene fra hennes jul her.

Publisert Sist oppdatert

Hva betyr julen for deg?

Det er tid jeg forbinder med familie, latter, samhold og glede. Jeg elsker julen og alt den bringer med seg!

Hvordan feiret du jul i år?

I år var det jeg som inviterte til jul, så vi har vært hjemme i Oslo i julen. Leiligheten er pyntet fra topp til tå, hold jeg på og si - juletre, julepynt og juleblomster, så julestemning har vi hatt nok av til tross for nada snø og sur nedbør.

Vi startet dagen med lang og rolig frokost etterfulgt av åpning av strømper og et par gaver, i tradisjon tro. Min søster, Katarina, og jeg har alltid vært så utålmodige og nysgjerrige, så vi har alltid fått lov til å åpne noen gaver på morgenkvisten. Videre slang vi oss alle mann på sofaen iført pysj og hadde maraton med julefilmer, etterfulgt av lunsj: Sjøkreps, løyrom og østers. Og før vi viste ordet av det, var det klart for å ta på finstasen og gjøre middagen klar.

Jeg har virkelig koblet helt av denne julen, kost meg på sofaen i pysj i timesvis og spist til den store gullmedaljen.

Hva fikk du av julenissen?

Jeg må ha vært en veldig snill jente i år for under treet var det mange fine gaver!

Hva er dine familietradisjoner?

Vi har ikke så mange håndfaste tradisjoner, men det bunner alltid i gode stunder, hygge, deilig mat og drikke. Spill og moro, sang og dans!

Hva er ditt beste juleminne?

Det tror jeg må være alle julaftener vi har feiret på fjellet sammen med familien. Peiskos og masse slalåmkjøring!

Hva spiste du på julaften? Og hvem feiret du med?

Vi er faktisk ganske utradisjonelle når det kommer til julemat. Skal jeg være helt ærlig får jeg nok av en runde med pinnekjøtt som vi hadde lille julaften, og ribbe er jeg uansett ikke så fan av. Så på julaften hadde vi østers til aperitif, etterfulgt av hummersalat til forrett, biff Rossini toppet med foie gras og trøffler til hovedrett. Ettersom vi spiste hovedretten kl 23.00 (ja, tiden flyr i godt lag), lot vi desserten hvile til dagen derpå. Julen feiret jeg med mamma og hennes kjæreste, Gregory, og mine to yngre søstre.

Hva hadde du på deg på julaften?

Jeg hadde på meg en nydelig kjole fra Tory Burch og øredobber fra Pearl Octopuss.y.

Hvordan ser resten av julen ut?

I skrivende stund har jeg bestemt meg for å reise opp til Hemsedal i kveld, slik at jeg kan våkne opp til masse snø og få en fin dag ute på ski. Resten av julen blir jeg der oppe sammen med både familie, kjæreste og venner. Nyttårsaften skal jeg feire sammen med en stor gjeng på Skigarden!

Powered by Labrador CMS