Nicolas Ghesquière elsker Stranger Things, han også

Louis Vuittons sjefdesigner er tydeligvis like spent som oss på fortsettelsen av Netflix-serien Stranger Things.

Publisert Sist oppdatert

På catwalken til Louis Vuitton under moteuka i Paris i går dukket det nemlig opp en T-skjorte med et trykk av en av promo-plakatene til sesong 2 av Stranger Things. På trykket kan man se fire av hovedrolleinnehaverne – Will (Noah Schnapps), Mike (Finn Wolfhard), Lucas (Caleb McLaughlin) og Dustin (Gaten Matarazzo) – i et design tydelig inspirert av 70- og 80-tallets klassiske filmplakater (Stand By Me, i dette tilfellet). T-skjorten var svart og med en liten metall-lenke ved halsen, og den eneste av sitt slag i en ellers ganske lys kolleksjon, full av vakre silhuetter med volangdetaljer, paljettkjoler, blomstermønster og forseggjorte, broderte kåper.

Et nikk til the Upside Down fra Nicolas Ghesquière. Foto: Imaxtree

Dette er ikke første gang Stranger Things møter Louis Vuitton: For nøyaktig et år siden besøkte tre av skuespillerne fra serien –McLaughlin, Matarazzo, og moteverdenens nye yndling, Millie Bobby Brown – hovedkvarteret til motehuset i Paris og fikk en omvisning og møte med sjefdesigner Ghesquière, noe som ble dokumentert på hans private instagramkonto.

Vi har følelsen av at Nicolas Ghesquière venter like spent som oss på premieren av sesong 2 av Stranger Things 27. oktober på Netflix!

https://youtu.be/vgS2L7WPIO4

Powered by Labrador CMS