Mote

Helgens ønskeliste

En vårgarderobe i blomstring!

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Endelig fredag, endelig helg!

Denne helgens ønskeliste er derfor proppfull av plagg og tilbehør som vi nesten ikke kan vente med å ta i bruk: Olajakka, blonder, bohemske bluser, vasket denim og ikke minst – kurvveska. Vi er i full gang med å planlegge vårgarderoben og kan nesten ikke vente med å finne fram olajakka.

Med andre ord: Vårgarderoben er allerede i blomstring ...

Neste uke lander en rykende fersk utgave av ELLE i bladhyllene, og her deler vi en liten sneak peek til inspirasjon fra en utrolig inspirerende moteserie stylet av ELLEs egen moteredaktør, Caroline Skjelbred. Du kan se serien i sin helhet i neste utgave av ELLE.

ELLE no. 4: Flora

Foto: Oda Berby/Modeller: Sofie og Idunn Vollan/Team Models/Makeup: Tonje Akselsen/Style Management/Hår: Andrés Valle-Kløvstad/Style Management/Gevir/Fotoassistent: Oktawian Gornik/Etterarbeid: Nora Landa

Shopping:

Olajakka er en evig klassiker, og denne våren drømmer vi om en variant med blomster og print. Gå gjerne opp en størrelse eller to når du kjøper olajakke for den perfekte oversized looken.

Det er nok en liten stund til vi kan ta i bruk dette miniskjørtet, men kombinasjonen av cargo og denim frister allerede nå ...

Om våren finner vi fram vår indre bohem og lar dette inspirere oss hele veien fram til høsten. Feminine, løse bluser og 70-talls-inspirerte jeans er en kombinasjon vi aldri går lei av.

Denne nylanseringen fra Armani sørger for friske kinn med en herlig glødende og silky finish! Vi har lagt vår elsk på denne fargen.

Suit up – denne gangen med blonder!

Kurvvesken er et sikkert vårtegn og denne fra Zimmermann har alt vi drømmer om.

God helg!

Powered by Labrador CMS