7 lekre spisebord

Foto: Ferm Living

Et av hjemmets viktigste møbel.

Publisert Sist oppdatert

Det er ingeting som er så hyggelig som å samles med gode venner eller familie rundt et hyggelig måltid, med gode samtaler og (aller helst) god tid.

Derfor er spisebordet en viktig investering for hjemmet, både som et møbel, men også som et samlepunkt for gode stunder. Enten du foretrekker runde bord eller rektangulære, så er det alt som skjer rundt bordet og over bordet som er det aller viktigste. Aller helst ønsker vi også at gjestene kan sitte godt, og her har vi samlet noen av de fineste stolene vi vet om, som passer perfekt rundt spisebordet.

Kanskje blir det ett av disse?

Spisebord med ekstra plater fra Ferm Living, 28.569,- (annonse)

Bevel-spisebord fra Ferm Living er helt genialt! I utgangspunktet er bordet 117Ø, men finnes med både én og to ekstra plater, slik at det kan bli enten 167Ø (en plate) eller 217Ø (to plater). Du kan også velge mellom oljet eik (som på bildet) eller svartoljet eik.

2.0 spisebord i hvit marmor fra Gubi (150Ø), 40.425,- (annonse)

Med dette spisebordet fra Gubi har du utallige valg. Selve bordet finnes i tre ulike størrelser; 110Ø, 130Ø og 150Ø, og du kan velge mellom bordplate i eik, svart eik, valnøtt, sort, hvit og grønn marmor. Selve basen, eller "beinet" finnes i både sort og messing.

Androgyne spisebord fra Menu, 37.195,-

Et nydelig spisebord fra Menu! Dette finnes i både mørkbeiset og naturlig eik, og i 210x100 cm og 280x110 cm.

Epic spisebord fra Gubi (130cm), 59.995,-

Dette spisebordet har fått navnet 'Epic', og vi skjønner hvorfor. Det er bare så rocka og kult! Finnes også i en lys variant, og ovalt.

Elliptical spisebord fra Gubi (230cm) 22.795,-

Dette spisebordet viser hvordan detaljene avgjør, og de avrundede kantene og buede beina gjør dette bordet både klassisk og moderne. Finnes i eik, svartoljet eik og valnøtt. For deg som elsker runde bord, finnes dette også i en rund variant som du kan finne her.

PK54 spisebord fra Fritz Hansen via A. Huseby, 108.852,-

Forrige uke kunne vi endelig avsløre et stort og spennende prosjekt vi har jobbet med i lang tid; vi har laget en egen utstilling hos A. Huseby! Her har vi innredet en drømmeleilighet for ELLE-leseren, og dette fantastiske spisebordet er å finne i utstillingen. Det blir nok med drømmen (da prisen er minst like lekker), men det er ingen tvil om at dette bordet er vakkert.

Utstillingen er å finne hos A. Huseby i Karenslyst Allé 7, og vil stå i de neste ukene. Vi anbefaler selvfølgelig at du tar turen og lar deg inspirere! Ta gjerne også en lunsj i deres 1889 Designcafé som ligger vegg i vegg med butikken.

Erie spisebord fra Nordal (140cm), 19.990,-

Dette spisebordet blir som et smykke i rommet, og vi elsker basen med "spiler".

Powered by Labrador CMS