Vi ELLEsker kremblush

Foto: Produsentene
Foto: Produsentene

Nyforelskelse på boks, idiotsikkert og gøy – kremblush er og blir en favoritt!

Publisert Sist oppdatert

Kremblush: Av alle sminkeprodukter som finnes der ute, er dette kanskje det mest takknemlige produktet å jobbe med? Om ikke annet er det det mest idiotsikre sminkeproduktet, som til og med kan få undertegnende til å føle seg som Leonardo da Vinci med eget fjes som canvas.

Det er lite som er så fresht som en naturlig makeup med friske kinn og masse glød. En jeg-har-nettopp-gått-en-lang-tur-og-ser-bare-sinnsykt-fresh-ut-type look. Kremblush er dessuten et genialt touch-up produkt, som ofte kan brukes både på kinn, øyne og lepper, og burde derfor alltid ligge i veska – just in case du plutselig vil se litt nyforelsket ut.

Du kan gjerne veksle mellom en blush med krem-konsistens, og en som er mer flytende i konsistensen – alt etter behov. En kremkonsistens passer like godt i kinnene, som på øyelokket, og er helt genial for å bygge lag-på-lag dersom du ønsker en mer fargesterk look som virkelig "popper".

En flytende "tint" gir et mer naturlig resultat, og fungerer som en semi-permanent farging av huden. Den smelter inn, og blir en del av deg – om så bare for en dag. En kremblush med en flytende konsistens er dessuten superfin å bruke på leppene.

Kremblush: Våre favoritter

Mac Glow Play Blush

Denne ser ut som et pudder, men føles som en slags pute. Konsistensen er nesten litt magisk! Som med mange produkter fra MAC er denne også super-pigmentert, og du trenger veldig lite produkt for å oppnå en sterkt pigmentert farge. Den er dessuten superfin som øyenskygge! Leken og gøy å bruke.

MAC kremblush, 250,- (annonse)

Makethemake Omega Liquid Blush

En flytende konsistens med fantastisk pigment! Her gjelder også "a little goes a long way"-prinsippet, og produktet er drøyt i bruk. Her kan du stole på at sminken holder seg gjennom hele dagen, og produktet varer lenge. Vi har lagt vår elsk på fargen 'Berry'.

MAKETHEMAKE Liquid blush, 259,-

Westman Atelier Baby Cheeks Blush Stick

En kremblush på stick! Denne er også utrolig lett å jobbe med, og du kan "dabbe" deg frem til ønsket resultat, og bygge på med produkt dersom du ønsker mer farge. Bruk den gjerne også som øyenskygge og på leppene. Vår favoritt er fargen 'Petal'.

Westman Atelier Blush stick, 520,-

Armani Neo Nude A-Blush

Denne nærmest smelter inn i huden som vann, og resultatet er så naturlig at det ser ut som at fargen kommer fra innsiden og ut. Den gir rett og slett en blushing glød! Konsistensen er utrolig lett, og nesten som en blush-versjon av akvarell-maling. Den er dessuten helt nydelig på leppene!

Armani A-blush, 350,- (annonse)

Benefit Benetint

Denne har oppnådd kultstatus for lengst, og måtte selvfølgelig med på listen! Dette er et såkalt lip-to-cheek produkt, og hva er vel bedre enn det? Konsistensen er lett og flytende, så her kan du bygge på for et mer pigmentert resultat. Produktet holder seg dessuten veldig god gjennom hele dagen!

Benefit Benetint lip-to-cheek, 185,- (annonse)

Nars Liquid Blush

En flytende og god pigmentert blush som er utrolig lett å jobbe med. Her kan du velge selv om du bare vil ha en naturlig rose i kinnet, eller om du vil ha en fargesterk statement-look. Finnes selvfølgelig i den bestselgende fargen 'Orgasm' – og vi trenger ikke en gang å forklare hvorfor den er fresh!

Nars Liquid Blush, 370,- (annonse)

Powered by Labrador CMS