Få den perfekte hverdagsuniformen

Foto: ImaxTree.

Disse syv plaggene er et must i garderoben din!

Publisert Sist oppdatert

Når du skal prøve å finne din egen stil, er det alltid viktig å se på folk rundt deg som du synes kler seg bra. Hvis du ikke klarer å finne din egen stil med en gang, finn noen å kopiere - mennesker med stil du liker, og som du kan identifisere deg selv med.

Og før du går til innkjøp av en helt ny stil, gå igjennom ditt eget klesskap og se hva du bør kvitte deg med og hva du kan beholde. Inviter en venn over på et glass vin eller en kopp kaffe og la hun hjelpe deg. Plukk ut de tingene du liker og som du føler deg vel i, og se hvordan du kan bygge en garderobe rundt dette. Så kan du selge det du ikke ønsker å beholde, på Tise eller til venninner. Eller hva med å invitere til en "byttekveld" hvor man rett og slett bytter bort klær med noen andre!?

Foto: ImaxTree.

Disse plaggene bør du ha i garderoben din:

Alle trenger den perfekte jeansen. En jeans som passer like godt til et lunsjmøte som til en cocktail etter jobb, og som gjør at du ser og føler deg fab. For noen kan dette være et par skinny sorte jeans, og for andre kanskje et par retro jeans i en litt baggy modell.

Den perfekte t-skjorten. Vi er stadig på leting etter plagget som redder enhver kleskrise, nemlig den perfekte hvite t-skjorten som sitter fint og som har en bra passform.

En blazer som passer til alt! Enten i sort, mørkeblå eller tweed. Som passer til alt fra jobb til partygarderoben din. Gå for en modell som er enten oversized eller skreddersydd, og som får frem figuren din.

En pologenser er et must i garderoben din. Og det er et veldig trendy plagg denne sesongen også. Bruk en kremet pologenser under dressjakken din, eller bruk en pologenser under en collegegenser, noe som er superkult denne sesongen.

Den perfekte kjolen du kan bruke til alt - enten om det er en omslagskjole eller den lille sorte. Sleng over en bikerjakke og du er good to go!

Et par høye hæler du faktisk kan gå med og som passer til både hverdag og fest.

En skjorte med en wow-faktor. Enten du er en klassisk skjortetype eller har en mer sportystil, så er en skjorte et must i enhver garderobe. Vær litt vågal og invester i en skjorte i et kult mønster som f eks leopard eller gå for en skjort med skulpturelle detaljer, som får frem figuren, sitter fint og som piffer opp antrekket ditt.

Et par kule sneakers. Det kan være både Nike, eller et par mokkasiner fra Gucci. Når det kommer til den perfekte hverdagsuniformen, er det et must å ha et par sko som ser bra ut. Dersom du skal holde resten av antrekket enkelt og chic, kan du fint gå for et par vågale og litt crazy sko. Zara har alltid en masse fine sko, og dersom budsjettet ditt er Chanel, invester i et par flate, klassiskere du kan bruke til alt. Skoene gjør virkelig hele antrekket, og er det viktigste du investerer i.

Kilde: Elle.com og Redaksjonen

Powered by Labrador CMS