Et vakkert smil utstråler selvtillit!

Vi møtte søstrene bak det populære tannblekingsmerket Spotlight Whitening.

Publisert Sist oppdatert

Idag startet vi dagen med en hyggelig frokost sammen med Dr. Vanessa Creaven, en av søstrene bak tannblekingsmiddelet Spotlight Whitening. Og vi benyttet anledningen til å ta en liten prat med henne:

Fortell om historien bak Spotlight Whitening - Hvorfor valgte dere som søstre å starte et tannblekingsmerke sammen?

Vi jobber begge som tannleger hjemme i Irland og vet hvor viktig det er med et hvitt smil for våre pasienter. Vi forstod også at pasientene våre ønsket en enkel måte å bleke tennene på, uten bivirkninger og som tok vare på sensitive tenner. En tannbleking som faktisk fungerer! Det fantes ingen alternativer på markedet som kunne utfylle alle disse kriteriene. Spotlight Whitening er en trygg og effektiv måte å bleke tennene dine på, hjemme i ditt eget hjem. Den er utviklet av tannleger, og det tror jeg kundene har tillit til.

Vanessa Creaven forteller oss om Spotlight Whitening.

Frokosten ble holdt i en koselig leilighet på Majorstua.

Vi fikk servert god frokost som blant annet bestod av yoghurt med bær.

Hvordan skiller Spotlight Whitening seg fra andre tannblekingsprodukter?

Spotlight er utviklet av to tannleger og er alene på markedet om å være offentlig godkjent. For meg viser det troverdighet til merket og budskapet vi gir - når det blir brukt riktig er det 100% trygt å bleke tennene sine. Vi er også det første europeiske tannblekingsproduktet som bruker de samme aktive ingredienser som vi bruker på pasientene våre på klinikken. Vi kan garantere at våre behandlinger er trygge å bruke og at de ikke skader tennene.

Hva er et vakkert smil for dere?

Et vakkert smil, er et hvitt stort smil som utstråler selvsikkerhet. Det er jobben vår som kosmetiske tannleger å gi pasientene våre selvtilliten til å smile. Flere og flere mennesker tyr til kosmetiske tannleger for å oppnå et vakkert smil og tannbleking er en av faktorene. Hvem føler seg ikke mer selvsikker med et strålende hvitt smil?

Spotlight Whitening har blitt markedsført spesielt mye i sosiale medier, er det en strategi bak?

Vi har alltid hatt en plan om å holde merket ærlig og ekte, det har alltid vært viktig for oss. Da vi lanserte produktet ble vi overveldet over responsen vi mottok av våre pasienter, influencere, kjendiser og forbrukere. Det var utrolig gøy å se at så mange elsket produktene våre og ville dele de med venner og familie. Vi har vært utrolig heldige som har fått samarbeide med så mange fantastiske mennesker som har trodd på produktet vårt.

Hva er viktigst å unngå for å opprettholde et hvitt smil?

Jeg tror alle er kjente med at te og kaffe har en negativ effekt på tennene våre og kan gi missfarging. Rødvin har også samme effekt! Da vi utviklet Spotlight ønsket vi ikke at forbrukerne våre måtte ofre det de elsket av mat og drikke. Vi ønsker at produktene våre skal være ærlige og ekte, og da må vi være realistiske! Et tips er å bruke sugerør, det vil forminske missfargingen. Vi anbefaler også å bruke vår Teeth Whitening tannkrem.

Hva var det tøffeste med å starte egen bedrift?

Den tøffeste delen ved å starte Spotlight Whitening har vært tidsbruken. Vi startet for kun 14 måneder siden og i løpet av den perioden har vi ekspandert til at vi nå finnes i 11 land og er å finne hos over 3000 forhandlere. Både Lisa og jeg jobber fulltid i vår kosmetiske klinikk i Irland, så det å lede Spotlight og vår klinikk kan være vanskelig til tider, men vi ville ikke hatt det på noen annen måte. Ettersom vi jobber i klinikken får vi mulighet til å få direkte tilbakemeldinger fra pasientene våre om hva de liker og hva de ikke liker ved et potensielt produkt. Dette er verdifullt for produktets kvalitet og jeg tror at dette er hovedgrunnen til at vi har utviklet oss så fort. Det mest givende er alle de positive tilbakemeldingene vi mottar; daglige meldinger fra mennesker fra hele verden som forteller hvor mye de elsker produktet og hvor mye det har hjulpet på selvtilliten deres. Det å høre at vi har gjort en positiv forskjell og at vi gir kvinner mer selvtillit blir vi aldri lei av å høre!

Har dere noen tips og råd til en som vil starte en bedrift?

Mitt råd er å bare gjør det! Det er skummelt, vilt og fantastisk på en og samme tid. Bare du har nok lidenskap for produktet eller ideen og er sikker på hva du gjør, kan du oppnå hva som helst. Det er en utrolig følelse når du ser produktet eller ideen din komme til live.

Powered by Labrador CMS