ELLE DECORATION

Ekspertene spår: Dette er vårens interiørtrender

Kan denne trenden blir sesongens største?

Publisert

Ny sesong, og nye trender og tendenser – også for hjemmet.

Tendensene de siste sesongene har invitert til mer personlige hjem, unike detaljer, farger og mer vågale print, så hva blir det neste?

For å dykke dypere ned i dette har vi invitert inn interiørdesigner og gründer av Milla Studio, Camilla Berntsen, gjester ELLE Podkast for å fortelle om hvilke trender hun har tro på framover. 

Siden pandemien har vi sett at 60- og 70-tallet for alvor har kommet tilbake, og nå kan det se ut som at trenden slår ut i full blomst med et comeback av såkalte conversation pits. 

Tradisjonelt sett er dette et nedfelt område i en stue eller et fellesrom, som i stor grad består av en sofa eller form for sittegruppe. Conversation pits ble populære mellom 50- og 70-tallet, og den  finske arkitekten Eero Saarinen valgte dette som et nøkkelelement i det ikoniske Miller House (1958). 

I podkasten forteller Camilla Berntsen om sitt personlige forhold til conversation pits og hvorfor hun har tro på dette akkurat nå.

Vi snakker også farger og styling med interiørdesigner Marie Olsson Nylander, som nylig lanserte en egen kolleksjon med farger for svenske Alcro.  I denne episoden deler hun sine beste tips for alt fra styling, oppussing og hva hun ser etter når hun handler vintage. 

Du finner episoden der du lytter til podkast, og finner den hos Apple Podcasts her eller Spotify her. 

Powered by Labrador CMS