ELLE DECORATION

Disse fargene vil vi male hjemmet med nå

Denne kolleksjonen har alt vi ønsker oss … og mer. 

Publisert

I likhet med oss, har sikkert mange av dere fulgt med Marie Olsson Nylander og hennes familie gjennom renoveringen av et Palazzo fra 1700-tallet på Sicilia. Den svenske interiørdesignerens unike evne til å se potensiale, kombinere skatter fra ulike tidsepoker – gammelt som nytt – og likevel bevare den magiske røde tråden har gjort henne til en evig inspirasjon når det kommer til både innredning og oppussing.

Karmer: Powder in Pisa/Tak: Gold in Ghana

Derfor var gleden stor da vi fikk nyheten om at svenske Alcro hadde inngått et samarbeid med Olsson Nylander for å skape et fargekolleksjon inspirert av hennes verden. 

Marie Olsson Nylander x Alcro

Kolleksjonen består av 14 farger inspirert av Marie Olsson Nylanders reiser, liv og imponerende samling av tekstiler. Hver farge har fått sitt unike navn, hentet fra ulike destinasjoner i verden.

Vi nevner bare Fog in France, Olives in Oman og Wine in Warsaw, som noen av "destinasjonene" dette fargekartet transporterer fantasien til. 

Fargen Bubba in Berlin er kolleksjonens store statement, og er inspirert av den lekne grafitti-kulturen i Berlin.

Nye "jordfarger"

Selve paletten omtales som jordnær, uten at det på noen som helst måte betyr at den består av utelukkende "jordfarger". Mange av fargene er dog både hentet og inspirert fra naturen, uten at det gjør den mindre fargerik av den grunn. 

Marie forteller selv at hun ikke hadde en tydelig plan på hvilke farger som skulle med, men at i likhet med mye annet i hennes liv og design, er også denne paletten basert på en sterk indre intuisjon. Det er rett og slett som at hun bare føler og skjønner hvordan ting skal se ut. 

Marie Olsson Nylander og fargen Powder in Pisa i perfekt harmoni.

– Jeg har latt intuisjonen min styre denne interiørdesign-prosessen, og paletten har nyanser som utfyller og beriker hverandre ... Jeg vil oppmuntre folk til å være kreative og ta modige fargevalg. Hjemmet skal ikke være perfekt, men fullt av liv, forteller hun om kolleksjonen. 

Alle fargene er nå tilgjengelig hos Alcro.

Powered by Labrador CMS