ELLE DECORATION

Skap kontraster med tekstiler og møbler med mønster

Denne trenden har vi tro på framover.

Publisert Sist oppdatert

Høsten er definitivt tiden for snakke om nye trender og tendenser, men vi har allerede lagt vår elsk på opptil flere, så vi begynner allerede nå.

Under 3 days of design i København tidligere i sommer var det spesielt noen tendenser som gikk igjen, og blant annet spår vi rødt som den nye trendfargen.

Kanskje handler det om at vi er mer modige og tørr å ta mer personlige valg for hjemmene våre? Pandemien lærte oss definitivt viktigheten av et innbydende hjem preget av varme og trygghet, så kanskje er det dette som har gjort at trendene vi ser for interiør er mer bold enn på lenge.

I tillegg til den energiske, men sofistikerte rødfargen, var det umulig å ikke legge merke til at print og mønster er på vei inn i hjemmet. 

Og husk – det skal ikke mye til for en stor forandring, og at denne trenden passer vel så godt inn som et kontrast i mer nøytrale miljø, som i et eklektisk interiør. 

Hva med en sofa i zebra-print? Eller matchende lenestol og puff i striper? Kanskje føles det tryggere å starte med noen puter, men det er ingen tvil om at en kollektiv interiør- og design-bransje utfordrer oss til å våge mer.

Shopping:

Loungestol fra Dusty Deco, kr 35 000

Pyntepute fra Alabaster Studio, kr 2750

Stol fra ferm Living, kr 22 139 (annonse)

Puff fra ferm Living, kr 9285 (annonse)

Pyntepute fra Arket, kr 450 (annonse)

Sofa fra Dusty Deco, kr 70 000

Gulvteppe fra Layered (180x270), kr 16 200

Puff med prikker fra Meli Meli, kr 4515

Loungestol fra Ligne Roset, kr 24 595

Spisestol fra Gubi, kr 10 045

Powered by Labrador CMS