ELLE DECORATION

Nå skal interiøret være «glazed»

Futuristisk og organisk.

Publisert

Høsten er tiden for å absorbere nye trender og tendenser, og denne sesongen byr blant annet på en ny og spennende fargetrendiøyenfallende tekstiler, og krom som et statement. 

En av trendene vi er spesielt nysgjerrige på, er den retro-inspirerte tendensen med glaserte overflater. Alt fra glasert keramikk, til spisebord, lamper, stoler og småbord med høyglans var å se under 3 days of design tidligere i sommer, og til og med veggene kan få et strøk "glasur" nå. Trenden er både futuristisk og organisk på samme tid. 

Felles for flere av høstens trender, er at de er enkle å supplere med i et allerede eksisterende interiør. Et element her og der, små oppdateringer – det handler ikke om å endre hele hjemmet eller forandre stil, men mer om å tilføre. 

Akkurat nå står et spisebord i høyglans høyt på ønskelista, og vi ser heller ikke bort ifra et par strøk med høyglans-maling utover høsten heller. 

Dette er noen av våre «glaserte» favoritter:

Spisebord fra ferm Living (200x90), kr 19 500 (annonse)

Tallerken fra Alabaster Studio, pris fra kr 600

Vase fra ferm Living, kr 2425 (annonse)

Bordlampe i opalglass fra HAY, kr 4749 (annonse)

Spisestol fra HAY, 6949 (annonse)

Sidebord fra &Tradition, kr 5000 (annonse)

Bordlampe fra House Doctor, kr 2199 (annonse)

Fat fra ferm Living, kr 2569 (annonse)

Farge: Sulking Room Pink/Farrow&Ball
Også veggene, eller detaljer som karmer, lister og dører, kan males med høyglans. Les mer om fargene vi maler hjemmet med nå, her.

Powered by Labrador CMS