Du vil garantert ha et par av disse Balmain-brillene

Høstens hotteste samarbeid slippes ekslusivt på ELLE.no nå – det franske motehuset Balmain har laget en brillekolleksjon for Specsavers.

Publisert Sist oppdatert

Nedtellingen er endelig over, og vi kan avsløre høstens kuleste brillesamarbeid: det franske motehuset Balmain teamer opp med Specsavers om en eksklusiv kolleksjon. Balmains design er kjent for å være rått, sexy og detaljrikt. Det samme gjelder brillekolleksjonen –spennende fargebruk på rammene, gulldetaljer på stengene inspirert av motehusets belter og marmordetaljer resulterer i luksuriøse og moderne briller.

I tillegg sitter de godt på nesetippen – du får flott, edgy og rått design til en rimelig pris.

Moteblogger Lene Orvik viser her frem en av brillene i kolleksjonen. Foto: @mckenzieprice

Den intrikate detaljbruken og skreddersømmen som utgjør Balmains kjerne har fungert som ledetråd for designarbeidet. Målet er det samme som når en kvinne ikler seg en Balmainkreasjon; med et par Balmain x Specsavers-briller føler hun seg vakker, sterk og full av selvtillit.

ELLE-blogger Guri Heli med sin favoritt.

ELLE-blogger Elen Kristvik er for øyeblikket i Los Angeles, her viser hun frem sin favoritt fra kolleksjonen.

Kolleksjonen består totalt av 15 brillemodeller – så her er det noe for enhver smak, og ethvert ansikt. De klassiske vil finne enkle briller med svart eller spettet ramme. I tillegg finner du briller i pastellfarger, burgunderfargede-cat-eyes, runde briller og rosaspettede varianter.

Uavhengig av hvilket design du går for er du garantert et iøynefallende brille-statement.

Se hele kolleksjonen under her:

Brillekolleksjonen er i salg fra og med i morgen - 13. november!

Powered by Labrador CMS