Backstage-produktene du faktisk trenger

Foto: Getty Images, produsentene

Genial handleliste fra ekspertene backstage på moteukene.

Publisert Sist oppdatert

Moteukene er i full gang. Forrige uke var det London og Milano, og denne uken er det Paris som gjelder.

Mye vi ser på catwalken lar seg ikke like enkelt overføre til det virkelige liv, men er mer ment som inspirasjon for oss dødelige. Men trendene som vises på catwalken, blir trendene vi følger neste sesong. Også når det gjelder hår og sminke.

Verdens beste makeup-artister og frisører jobber backstage på visningene og bruker flust av produkter. Noen looks krever ekstreme produkter, mens andre er helt geniale og burde være en del av sminkepungen din.

Våre kollegaer i britiske ELLE har vært backstage på alle visningene og sniktittet på hvilke produkter ekspertene sverger til, og som du virkelig burde teste:

MAC Studio Fix Fluid Foundation

MAC Studio Fix Fluid Foundation, 285,-

Hvis vi hadde fått en tier hver gang en makeup-artist sa at den perfekte gløden er essensiell for denne looken, hadde vi vært millionærer. Men hvordan får man egentlig denne perfekte gløden? Hemmeligheten er altså denne foundationen fra MAC.

Hair By Sam McKnight Cool Girl Barely There Texture Mist

Hair By Sam McKnight Cool Girl Barely There Texture Mist, 250,-

Så vidt vi vet, får du ikke tak i denne tekstursprayen i Norge, men du kan bestille den fra utlandet. Produktene fra Sam McKnight er supertrendy om dagen og serien består av bare fire produkter. Med denne får du en avslappet, chic look, som franske damer elsker. Denne må vi få kloa i!

NARS Climax Maskara

NARs Climax Mascara, 265,-

Det er lenge siden vi har hørt så mye snakk om en maskara, og skal du ha ny maskara i høst er det denne du skal kjøpe. Den ble brukt under Philip Lims visning og gir helt fantastiske, lange vipper.

Trend: Glittersminke

MAC Strobe Cream

MAC Strobe Cream, 310,-

Glød! Glød! Glød! Denne bruker du under foundationen. Legg den på stedene du vil highlighte: øverst i panna på hver side, over buen på øyenbrynene, kinnbena og amorbuen. Du blir ikke seende ut som en discokule i ansiktet, eller som om du akkurat har vært på Barry`s (svett i hele ansiktet), men får den duggfriske looken som er trendy i høst.

ghd Curl Hold Spray

ghd Curl Hold Spray, 269,-

Når du skal bruke stylingverktøy må du bruke varmebeskyttelse! Frisørene på moteukene har kjempedårlig tid og har mange modeller som skal fikses før visningene. Hvis de ikke hadde brukt varmebeskyttende produkter på modellene, hadde håret vært mildt sagt svidd lenge før moteuken i Paris... Denne sprayen tar vare på håret samtidig som frisyren holder seg.

Skjønnhetstips: Miranda Kerr

NARS Velvet Matte Lip Pencil

NARS Velvet Matte Lip Pencil, 275,-

Denne ble ikke bare brukt på leppene, som den skal... Men også som rouge på modellene. Den gir deg også denne duggfriske looken alle snakker om. Vi elsker beauty hacks som denne og multiprodukter som man kan bruke til flere ting.

Saken er fra ELLE UK

Alt om høstens skjønnhetstrender ser du her!

Powered by Labrador CMS