Min helg - Helene Bruland

Beautyblogger på ELLE, Helene Bruland deler sin helg med oss. Den inneholder både kos i sofaen, jobbtur til Tromsø og 30 års feiring.

Publisert Sist oppdatert

Helene er utdannet make-up artist og jobber som freelancer og blogger for ELLE. Her får du en liten sniktitt på hvordan helgen hennes så ut.

Fredag:

Fredag formiddag: Fredagen startet rolig med en ansiktsbehandling hos hudpleieren min Helene hos V By Sonja Wigert på Majorstua. Hva er vel en bedre måte å starte helgen på enn med en hudbehandling? Deretter dro jeg på ELLE-kontoret for å jobbe litt.Fredag kveld: Det ble en rolig fredag på meg, venninne-date ble byttet ut med hjemmelaget søtpotetsalat og et glass rødvin i sofaen med litt jobb på macen og Netflix i senga. Trengte en oppladning før lørdagens 30 års bursdagsfeiring og kommende jobbuke med fotoshoot i Tromsø!
Lørdag:


Lørdag: Startet i favorittpysjen min fra Lindex med en kaffe på sofaen (cappuchino med soyamelk er min favoritt), mens jeg jobbet litt med bloggen. Det føltes ut som en evighet siden sist jeg hadde en rolig morgen, så det nøt jeg godt!

Deretter pakket jeg kofferten min til Tromsø neste dag (skal assistere på en fotoshoot frem til torsdag, så spennende). Nærmere kvelden gjorde jeg meg klar for å møte Pernille og kjæresten Stig på middag. Vi spiste deilig tapas på Delicatessen og fortsatte kvelden med 30års lag for fineste Tina på Pigalle! Der blir jeg alltid så inspirert av interiøret. Fikk blant annet et lite speil-crush!
Søndag:


Søndag: Jeg dro tidlig til flyplassen for å rekke flyet til Tromsø. Fire dager på shoot i vakre omgivelser var noe jeg hadde gledet meg masse til. Jeg elsker natur og har hørt hvor fantastisk det er i Tromsø, og alt jeg hadde hørt rykter om stemte!

Jeg pakker alltid med meg mine faste beautyprodukter når jeg skal ut å fly, uansett om det er en kort eller lang flyreise. Det er så viktig å pleie huden i den tørre flyluften. Fuktighetskrem til hendene fra Clarins. Leppebalm og facemist fra Caudalíe og øyemaske fra SKIN  by Camilla Pihl er med i reisevesken.
Fredag formiddag: Fredagen startet rolig med en ansiktsbehandling hos hudpleieren min Helene hos V By Sonja Wigert på Majorstua. Hva er vel en bedre måte å starte helgen på enn med en hudbehandling? Deretter dro jeg på ELLE-kontoret for å jobbe litt. Fredag kveld: Det ble en rolig fredag på meg, venninne-date ble byttet ut med hjemmelaget søtpotetsalat og et glass rødvin i sofaen med litt jobb på macen og Netflix i senga. Trengte en oppladning før lørdagens 30 års bursdagsfeiring og kommende jobbuke med fotoshoot i Tromsø! Lørdag: Lørdag: Startet i favorittpysjen min fra Lindex med en kaffe på sofaen (cappuchino med soyamelk er min favoritt), mens jeg jobbet litt med bloggen. Det føltes ut som en evighet siden sist jeg hadde en rolig morgen, så det nøt jeg godt! Deretter pakket jeg kofferten min til Tromsø neste dag (skal assistere på en fotoshoot frem til torsdag, så spennende). Nærmere kvelden gjorde jeg meg klar for å møte Pernille og kjæresten Stig på middag. Vi spiste deilig tapas på Delicatessen og fortsatte kvelden med 30års lag for fineste Tina på Pigalle! Der blir jeg alltid så inspirert av interiøret. Fikk blant annet et lite speil-crush! Søndag: Søndag: Jeg dro tidlig til flyplassen for å rekke flyet til Tromsø. Fire dager på shoot i vakre omgivelser var noe jeg hadde gledet meg masse til. Jeg elsker natur og har hørt hvor fantastisk det er i Tromsø, og alt jeg hadde hørt rykter om stemte! Jeg pakker alltid med meg mine faste beautyprodukter når jeg skal ut å fly, uansett om det er en kort eller lang flyreise. Det er så viktig å pleie huden i den tørre flyluften. Fuktighetskrem til hendene fra Clarins. Leppebalm og facemist fra Caudalíe og øyemaske fra SKIN by Camilla Pihl er med i reisevesken.

Denne jobben føles nesten som en ferie, med så utrolig mange vakre inntrykk og opplevelser! Det blir en del tidlige morgener og sene kvelder, men fy søren så heldig jeg er som kan kalle dette jobb. Jeg blir her til torsdag.

Du kan følge bloggen til Helene HER.

Powered by Labrador CMS