horoskop

Månedshoroskop: Februar 2023

Slik blir februar for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Februar byr på både Valentines Day og morsdag. Vi går sakte men sikkert mot varmere tider, og selv om verden er et usikkert sted å være akkurat nå, med uroligheter, høye strøm- og matpriser, så krysser vi fingrene for at denne måneden blir fylt med masse kjærlighet og glede.

Lurer du på hva horoskopet for februar 2023 har å by på for deg og ditt stjernetegn?

Kanskje finner du svar hos stjernene...

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Månedshoroskop februar 2023

Vannmannen

Den vennlige, lojale og humanitære Vannmannen styres av den foranderlige planeten Uranus. Vannmannen har et skarpt intellekt, og liker å utfordre seg selv og finne originale løsninger. Man finner atskillige oppfinnere i tegnet. En Vannmann er særdeles uavhengig av andre, og har ingen problemer med å gå sine egne veier. Det som ikke er like positivt, er at du kan være uberegnelig og hardnakket – og du kan til og med oppleves som litt kald og fjern. Dette handler om at du for det meste lever i din egen verden, og kan oppleve alle former for relasjoner som krevende.

MÅNEDENS RÅD: Etabler nye, gode vaner.

Les også: Årshoroskop for 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

I løpet av februar planlegger du en del aktiviteter som har å gjøre med en fritidsinteresse, og i denne perioden må jobben vike litt. Nå er det uansett en stille periode, og det kreves ikke stort av deg for tiden. Så nå kan du isteden bruke mer tid på morsommere ting. Denne måneden står det litt dårlig til med finansene, noe som stiller høyere krav til fantasien din når det gjelder aktiviteter og matinnkjøp. Det blir en fin måned.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Februar starter ganske rolig, og du får muligheten til å hente deg inn etter julens selskapeligheter. I denne perioden stiller du deg selv en rekke spørsmål vedrørende framtiden din. Er du på rett spor? Ønsker du å forandre noe i hverdagen din? Er det på tide å ta en videreutdanning? Du sparrer ideene med familien og vennene dine. På jobben er du høyt verdsatt – både av kollegaer og sjefer. Du innleder en flørt i slutten av måneden.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

I årets andre måned har du landa litt i det nye året. I denne perioden har du en tydeligere plan på hva du vil gjøre og hvordan du kan utvikle deg. Du har flere samtaler med sjefen din om hvordan du kan komme deg videre med ambisjonene dine. På privaten er det en del uro i tegnet ditt. Dette kan være en i dine nærmeste omgivelser som ikke har det bra, eller noe annet som du ikke kan påvirke, men som berører deg på et dypere plan.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Februar starter ganske rolig, for siden å øke tempoet betraktelig utover i måneden. Det blir en interessant og utviklende periode, der du lærer deg å ta mer ansvar og støtte andre personer når de begår et feiltrinn. Denne måneden lærer du deg også en hel del om hvordan du selv fungerer i pressede situasjoner. Du ser hva du gjør bra, men også hvilke områder du kan utvikle og forbedre deg på. Slutten av perioden handler om penger.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Perioden innledes på samme vis som den forrige slutta. Du er stressa, og du sliter med å rekke over alle tingene i livet ditt. Både når det gjelder jobben og i privatlivet stiller du høye krav til deg selv. Du ønsker å være der for alle – samtidig som du innser at det er en helt umulig oppgave. Denne måneden er du nødt til å begynne å prioritere. Du velger bort ting du egentlig ønsker å gjøre, men som det rett og slett ikke er tid til akkurat nå.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Månens påvirkning på tegnet ditt begynner å avta, og humøret ditt blir atskillig bedre. Etter en tøff start på året begynner både jobben og privatlivet å stabilisere seg, og du føler at du har mye bedre kontroll. Denne måneden er det mye fokus på økonomien din. Du trenger å få en oversikt over utgiftene dine, og du er nødt til å sette av penger til en langsiktig sparing. Slut- ten av perioden handler om vennskap.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

I februar begynner du å oppdage nye sider ved deg selv som du ikke har vært oppmerksom på tidligere. Dette fører til en forsiktig og respektfull utforskning, som kommer til å kreve både tid og tålmodighet. Du blir mer selvbevisst, og du begynner å kjenne på en større forståelse for hvordan og hvorfor du reagerer som du gjør i forskjellige situasjoner. Hele februar dreier seg om en indre reise og personlig utvikling. Det blir en givende og lærerik tid.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

I årets andre måned begynner du igjen å vende tilbake til hverdagstralten. Denne perioden blir ikke like sosial som januar, og nå fokuserer du mer på jobben og på å ta vare på deg selv rent fysisk, men også psykisk. Du utforsker områder som mental trening og yoga. Dette blir en rolig og harmonisk periode, der du – siden du unngår både shopping og festing – bruker lite penger. I slutten av perioden får du en nyhet.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

I begynnelsen av februar kjenner du på hvordan energinivået øker langsomt, men stabilt. Dette er en periode der du bør fortsette med å være forsiktig og unngå altfor mye sosiale aktiviteter. Sant nok har du henta deg bra inn igjen, men å finne igjen den ideelle balansen tar tid – og det må du respektere. Nå når du er piggere, er det fint å være mye utendørs. Fysisk aktivitet og frisk luft er det som må til for igjen å kunne bli fulladet med energi.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

I løpet av februar begynner du å sette deg personlige mål med tanke på høsten. Sist høst var som en berg-og-dal-bane for deg – både mentalt og fysisk, men nå begynner du å finne et tempo og en treningsform som passer deg. På jobben har du, til tross for at du prøver å unngå å jobbe lange dager eller overtid, en god del framgang. De private målene dine krever en balanse mellom jobb, trening og sosiale aktiviteter.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Februar starter like stressende som hele januar var, og det kan være at det blir mye reising i forbindelse med jobben. Heldigvis vet du hvordan du skal legge opp en strategi for å få ting til å fungere både hjemme og på jobben. Denne måneden handler også om å komme i gang med gode vaner som trening og et sunnere kosthold, og det gjør du blant annet ved å utforske an- nerledes råvarer. I denne perioden kan en slektning trenge litt ekstra støtte, og du sørger for å være der for vedkommende. Det kan være behov for hjelp til transport, handling eller bare gode råd og tips. Slutten på perioden kan bli romantisk. Er du i et forhold, blusser de sterke følelsene mellom dere opp igjen.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Februar blir en ganske rolig og fin måned. Du har innsett verdien av å ta vare på deg selv, og de nye, gode vanene dine gjør deg både lykkeligere og piggere. Akkurat nå treffer du mye folk både i privatlivet og gjennom jobben. Karismaen din er på topp, og du sjarmerer alle med din humor og varme. Slutten av perioden ser ut til å dreie seg om en feiring. Det kan være en viktig bursdag eller et jubileum.

Powered by Labrador CMS