I anledning Green Month her på elle.no, ønsker vi å dele våre beste tips til hvordan vi alle kan bli mer motivert til å ta litt grønnere valg i hverdagen. Denne gangen vil vi dele Instagramkontoer som motiverer og som hjelper oss til å tenke litt mer på miljøet i hverdagen. Vi har både profiler som motiverer oss til å ta grønnere matvalg, kaste mindre mat og benytte oss av bærekraftig– og second hand mote.

Sosiale medier er helt klart blitt en kanal der vi kan tilegne oss utrolig mye kunnskap. Et av våre beste tips er å bruke Instagram som en inspirasjonskilde til hvordan du kan ta litt grønnere valg i hverdagen. Mange av de nevnte profilene motiverer oss på en hverdagslig og ikke minst overkommelig måte – noe som gjør alt litt enklere.

Vi tror det er viktig å tenke på at: ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. 

Da vi tok en runde internt i redaksjonen var det flere som hadde mange Instagramfavoritter de ville tips om – her kommer de!

9 Grønne Instagramprofiler

Sophia Roe er en sikkelig kul, vegansk kokk. Er man interessert i en litt grønnere mat-hverdag, eller ønsker å teste det ut, får du masse gode tips til deilige oppskrifter fra henne. Dette er en dame du blir glad av!

Lauren Singer er grunnlegger av Zero Waste blog. Fokuset hennes ligger i navnet, Zero Waste, at ingenting som blant annet matvarer og materialer skal kastes, men skal kunne brukes om igjen. Her får du masse gode tips året rundt.

Moteinfluenseren Olivia, som også har nettsiden The Metal Romantic, er opptatt av bærekraftig og second hand mote. Sjekk henne ut!

Sophia Esperanza er en man virkelig burde følge. Med fokus på miljø, vegansk mat og dyrevelferd får du masse inspirasjon hver eneste dag av denne nydelige dama.

Melissa Wood er et kjent ansikt for mange. Med sin app og nettside, Melissa Wood Health, kommer hun med flere tips til trening, inkludert yoga, mattips og deilige juice- og smoothie-oppskrifter. Følg følg følg!

De to norske damene, Radical Broccoli, vil vi bare ha mer av! Disse damene er nok kjent for flere, og med sitt fokus på miljø og en litt mer miljøvennlig hverdag blir vi skikkelig inspirert av disse to. Hvis du ikke følger dem allerede – gjør det nå!

Jenny deler sitt liv i New York med fokus på plantebasert kosthold og bærekraftig mote. Gjennom sin YouTube-kanal og Instagram-profil kan du følge henne gjennom hverdagen i den amerikanske storbyen.

Andrea Hannemann er en matprofil som tipser om deilige, plantebaserte og veganske oppskrifter. Denne solstrålen fra Hawaii bør følges, spesielt hvis du er glad i smoothies (trust us).

Alana Blanchard er profesjonell surfer (også fra Hawaii), og på Instagram og YouTube deler hun og familien hverdagen, med fokus på trening og plantebasert mat.

Relatert

vibeke ruud

ELLEs feriefavoritter 2022: Vibeke Ruud

Dette pakker ELLEs Creative Director og Art Director med seg i feriekofferten.
caroline kildebo

ELLEs feriefavoritter 2022: Caroline Kildebo

Dette pakker ELLEs journalist og innholdsprodusent med seg på ferie i år.
CHARLOTTE SØRVALD

ELLEs feriefavoritter 2022: Charlotte Sørvald

Dette pakker ELLEs redaksjonssjef og skjønnhetsansvarlig med seg på ferie i år.

Les også

April = Green Month

Små grep for en litt grønnere hverdag.

Vårshopping: Eplegrønne favoritter

Vi har dilla på alt som har med grønt å gjøre om dagen – også bokstavelig!

Ting vi elsker å kjøpe brukt

Det er spesielt tre ting vi elsker å kjøpe brukt...

– Med vintage har du bare en sjanse

Upcycling og vintageskatter: bli bedre kjent med det norske merket, Pas Passé!