Vinn billetter til An Intimate Conversation with Michelle Obama

Michelle Obama kommer til Oslo Spektrum 11. april. Har du lyst til å vinne 2 billetter?

Publisert Sist oppdatert

Michelle Obama Oslo: USAs tidligere førstedame, Michelle Obama, kommer til Oslo Spektrum torsdag 1. april med turneen: Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama.

Dette er noe vi ikke skal gå glipp av!

I samarbeid med Live Nation får vi lov til å gi bort 2 billetter til 1 heldig vinner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du er med i trekningen.

Du kan også delta på Instagram.

Om Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama

13. november 2018 ble biografien til Michelle Obama «Min historie» (Becoming) lansert.

"Boken har hatt stor suksess, og er allerede oversatt til 31 språk og ligger på førsteplass i 11 land. I boken deler hun sine ærlige refleksjoner om de opplevelser, både private og offentlige, som har formet henne. Fra hennes oppvekst i Chicago, balansen mellom karrieren og rollen som mor, og hennes år boende på den mest kjente adressen i verden.

Michelle Obama anses i dag som en av vår tids mest toneangivende kvinner- og som førstedame av USA, den første afroamerikaneren i denne rollen. Hun var også med på å gjøre Det hvite hus mer inkluderende og åpent, samtidig som hun har blitt en av verdens tydeligste stemmer for kvinner og barn i USA- og verden over.

– Jeg kunne ikke vært mer begeistret over å få besøke flere land og byer, sier Michelle Obama- og legger til: Jeg er overveldet over responsen turneen har fått så langt - og den interessen vi har fått fra så mange ulike miljøer. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan forlenge turneen neste år- og fortsette samtalene med enda flere. Jeg kan nesten ikke vente med å fortsette diskusjonene som har vært så meningsfulle for meg- og forhåpentligvis for mange andre."

Premien er sponset av Live Nation

Powered by Labrador CMS