Markus har gitt meg en dårlig vane!

Foto: Truls Qvale/ Vero Moda.

I kveld er det Tone Damlis kveld på «Hver Gang Vi Møtes». Les intervjuet vi gjorde med Tone før jul her.

Publisert Sist oppdatert

Tone Damli ser upåklagelig fresh ut til at klokken bare er åtte på morgenen. Håret er strigla og festsminken er på.

– Du vet jeg er vant til å stå opp tidlig og kle på barnehageklær og lage fletter, sier hun til oss på sin sjarmerende Sogndalsdialekt, mens hun nipper til en kopp take-away kaffe.

– Men det er helt utrolig hvor vanemenneske man blir. Da jeg og Markus ble kjærester, var jeg et sinnsykt frokostmenneske. Nå går det i presskannekaffe og Red bull. Et skikkkelig koffeinsjokk om morgenen er det som gjelder for meg. Ofte får jeg ikke spist noe før i tolvtida. Sånn er det vel å være småbarnsmamma.

Men det å få flere barn, er ikke det som står på prioriteringslista til Tone akkurat nå.

– Vi får se, men ikke enda. Jeg er jo forstatt ung vettu, har jo ikke bikka tredve en gang. Man får nyte det livet man har og glede seg over det som kommer!

TÅREVÅTT I HVER GANG VI MØTES

Og Tone er et menneske med mange jern i ilden. Nå er hun aktuell med Hver Gang Vi Møtes på TV2 sammen med Christel Alsos, Claudia Scott, Hans Petter Aaserud, Silya Nymoen, Tor Endresen og Tshawe Baqwa.

I Hver Gang Vi Møtes har Tone tolket låtene til de andre deltakerne og forrige ukes versjon av Silyas «Heart» fikk skryt i norske medier.

I kveld er det Tones kveld på gården, og det blir tårevått. Hun åpner seg om bruddet med Aksel Hennie. Silya knekker helt sammen under tolkningen sin av «Winner Of A Losing Game», som handler om Tones historie.

Les mer om kveldens episode på TV2.no.

LIKER Å KLE SEG KOMFORTABELT

Før jul var Tone Vero Modas nye ambassadør.

– Det jeg synes er ekstra gøy med dette samarbeidet er jo å vise unge jenter at trender ikke trenger å koste skjorta. Mitt forhold til Vero Moda er egentlig ganske nært, for da jeg vokste opp i Sogndal var det bare to merker som gjaldt, det var Vero Moda og Freeman T Porter. Ja også Killah Babe da selvfølgelig.

Hvordan du vil beskrive stilen din?

– Min stil er preget av mye forskjellig. Jeg er litt sånn på dagsform. Iblant føler jeg for å bare gå i sort, være litt usynlig men fin. Også elsker jeg å bli stylet av andre der jeg kan få utforsket stilen min litte grann. Jeg elsker sneakers like mye som jeg elsker høye hæler. Og jeg kan like hettegenser like mye som jeg kan like en paljettkjole. Men jeg syns det er vanskelig å si at jeg er sånn eller sånn, jeg liker det jeg liker og kler meg i det jeg føler meg komfortabel i.

Aksel Lund Svindal debuterer som designer!

Vi tok en prat med Tone Damli på Vero Moda butikken på Oslo City før jul.

STYLINGTIPS FRA TONE

Det å kle seg etter figuren kan være et problem for mange av oss, men Tone har et par tips i ermet:

– Jeg liker ikke å bruke ordet tynn, men hvis du skal få litt lengre bein så syns jeg det er fint at ting er litt kortere. Mor vil ha det kort. Jeg klarer ikke sånn der bestemor. Hud-fargede pumps gjør at bena dine ser lenger ut. Og putt skjorta litt nedi buksa! Jeg er veldig glad i bukser og skjørt som er litt høyt på livet, det gjør at du ser litt lenger ut. Og jeg er helt ferdig med å vise navlen. Den tiden er forbi!

Se flere kampanjebilder fra kolleksjonen her:

Se Kate Middleton stråle i Oslo!

Powered by Labrador CMS