Oppdater hjemmet med "fluffy" pynteputer

Foto: Ferm Living

Pynteputene med "det lille ekstra".

Publisert Sist oppdatert

Når du skal investere i større møbler som en sofa eller kanskje en fin lenestol, så er det naturlig å vektlegge en farge og et materiale som tåler bruk over lang tid. Ikke minst er dette møbler som også skal tåle at trendene skifter, og med det, kanskje også fargen på veggene og det øvrige interiøret.

Men behovet for fornyelse forsvinner ikke bare fordi vi vet at det er smart å tenke langsiktig (både for lommeboken og miljøet). Derfor handler det om å skape fornyelse med de små tingene.

Nye blomster i den samme vasen kan gjøre mye. Det samme kan også sies om å forandre duftlys etter årstid, eller rett og slett bare flytte rundt på små detaljer og pyntegjenstander.

Du kan også investere i nye pynteputer, og akkurat nå har vi dilla på "fluffy" pynterputer av typen som "gjør litt ut av seg" med tanke på tekstur. Vi har tidligere skrevet om hvordan kontraster er alfa omega dersom du innreder et rom med en nøytral palett, kanskje bare med fokus på én farge – som hvitt-på-hvitt, for eksempel? Da kan pynteputer med tekstur gjøre mye for et minimalistisk møbel, og som de sier – forandring fryder!

Shopping: "Fluffy" pynteputer

Putetrekk fra H&M, 299,- (annonse)

Dersom du har en nøytral palett i resten av rommet, men ønsker å tilføre mer farge, kan pynteputer være en fin måte å gjøre dette på. Kanskje med rosa og lilla?

Pute i saueskinn fra Natures Collection, 1299,-

En langhåret, rocka pyntepute som virkelig skaper den perfekte rustikke vintage-looken.

Rund pute i saueskinn fra Natures Collection, 1199,-

Disse runde pynteputene er virkelig noe helt nytt, og vi liker det!

Pute fra Ferm Living, 1285,- (annonse)

Pute med fluffy striper fra Ferm Living, 1139,- (annonse)

Grafiske mønster møter myke teksturer med denne pynteputen.

Pute fra Arket, 590,- (annonse)

Putetrekk med dusker fra H&M, 249,- (annonse)

En bohemsk pyntepute som gir oss herlige Ibiza-vibber...

Powered by Labrador CMS