Vi elsker å ta en titt i baderomshyllen til jenter vi digger, for litt ekstra inspirasjon og tips. Vi har tidligere vært på besøk hos Anne Line Leonthin,  Rikke Krefting,  Erica Mathiesen  og Lea Meyer. Denne uken er det modell Marie Victoria vi stjeler noen hemmelig tips og triks fra.

Hvordan ser din hudrutine ut?

– Jeg har aldri vært en som bruker mye tid eller produkter egentlig. Før gikk det kun i en fet fuktighetskrem fra apoteket og det var det. Hudrutinen min er fortsatt enkel, men har begynt å prøve ut litt andre produkter nå. Først av alt vasker jeg fjeset med kaldt vann, deretter påfører jeg Banana Bright Eye Crème av Ole Henriksen, etterfulgt av Banana Bright Vitamin C Serum og til slutt C-Rush Brightening Gel Créme fra Ole Henriksen. Om kvelden vasker jeg fjeset mitt med Special Cleansing gel fra Dermalogica. Etter det bruker jeg Glow2OH Dark Spot Toneren til Ole Henriksen og avslutter med samme rutine som på morgenen.

Om vinteren bruker jeg gjerne A-Derma Exomega Control krem uten parfyme (dette var den eneste jeg brukte før;) Jeg har ganske sensitiv og tørr hud så denne har alltid vært safe for meg!

Hvilke tre produkter kan du ikke leve uten?

– Jeg kan uten tvil ikke leve uten en Lypsyl! Er totalt avhengig, det er faktisk ganske krise. Elizabeth Arden 8 hour cream er med i vesken og en klassisk Lypsyl i jakkelommen.

Jeg kan heller ikke leve uten fuktighetskrem, det er et must hver dag. Om jeg ikke er veldig tørr i huden, bruker jeg  Skin Smoothig Cream fra Dermalogica. Den funker veldig bra for meg med sensitiv hud, og er lettere enn min vinter go-to, A-Derma.

– Å leve uten håndkrem ville vært vondt. Jeg får veldig lett tørre hender, så Avéne´s håndkrem – Cold Cream redder meg. Tar den med meg over alt om vinteren.

Har du en signaturduft?

– Det nærmeste jeg kommer signaturduft er Dolce & Gabbana Light Blue. Elsker den, spesielt om sommeren. Ellers har jeg brukt veldig mye forskjellig de siste årene. Fikk dilla på N.C.P Olfactives! Fikk en pakke med 7 stykker og har nesten brukt opp alle. Det er også gøy å blande de med hverandre for å skape en helt unik duft. Akkurat nå går det mest i Dolce & Gabbana The One og Miss Dior Blooming Bouquet.

Deilige dufter på rekke og rad!

Hva er ditt hemmelige beautytriks?

– Vask sminkekostene ofte! Bruk solkrem – alltid! Drikke masse vann, hold deg aktiv, spis sunt og sov nok! Det er nok ikke så hemmelig men fint med en påminnelse. 

Og helt til slutt, hva er skjønnhet for deg og har det forandret seg gjennom covid?

– Det finnes skjønnhet i så utrolig mye i denne verden. Fra natur og musikk til kunst og mennesker. Skjønnhet for meg er noe mer enn kun det estetisk pene. Når det gjelder mennesker, handler det mer om hvem du er som person enn hvordan du ser ut, mener jeg. Skjønnhet for meg handler mer om hvordan man bærer seg selv, hvilken utstråling man har og hvordan man behandler andre.

Nei, jeg kan ikke si det har forandret seg. Det har evt. bare forsterket min opprinnelige oppfatning.

Girl to follow-  Marie <3

Relatert

La Boche Rouge

Møt grunnleggeren av La Bouche Rouge

Dette er mannen bak et av de hotteste beauty-merkene akkurat nå.
maskara guide

Drømmer du om lange vipper?

Slik legger du maskara som en proff.

Dagens craving: ZO Retinol Skin Brightener

Derfor elsker vi dette produktet.

Les også

På badet med Lea Meyer

Vi har tatt en titt på baderomshyllen til modellen og skuespilleren, Lea Meyer. Hennes hemmelige beauty-triks er en apoteksalve!

På badet med Anne Line Leonthin

Vi har tatt en titt på baderomshyllen til «hud-guru», Anne Line Leonthin. Her er hennes beste tips for en «mindfull» start på dagen og tonnevis av glow!

På badet med Erica Mathiesen

Vi har tatt en titt på baderomshyllen til den norske smykkedesigneren Erica Mathiesen. Hun sverger til Chanel no. 5 og liker en beauty-kombinasjon bestående av skrubb, fete kremer og en god dose kjærlighet.

På badet med Rikke Krefting

Vi har fått lov til å ta en titt i baderomshyllen til den norske, London-baserte «it-jenta». Her er hennes beste tips for å få glødene og fresh hud!