Vi elsker å ta en titt i baderomshyllen til jenter vi digger, for litt ekstra inspirasjon og tips. Vi har tidligere vært på besøk hos Anne Line Leonthin og Rikke Krefting. Denne uken er det smykkedesigneren og gründeren bak merket Miss Mathiesen, Erica Mathiesen, vi stjeler noen hemmelig tips og triks fra.

Skjønnhetsrutine Erica Mathiesen:

Foto: Erica Mathiesen

Hvordan ser hudrutinen din ut?

– Min hudrutine er ganske enkel: Jeg vasker ansiktet godt morgen og kveld med Exfoliating Cleanser fra Zo. 3-4 ganger i uken bruker jeg en god skrubb – Polish  Nannette de Gaspe er helt magisk! Dette er en trippelvirkende peel som gir meg ren og glødende hud.  Jeg elsker det at huden min føles skikkelig god og ren.

På natten bruker jeg en oljen Perfect Nights Sleep Face Oil fra  Neom , eller en litt tykkere krem -da bruker jeg Zo Growth Factor Serum  fra Zo.  På dagen tar jeg på litt solfaktor, og sverger til Sun Drops fra Dr Sturm, og en god fuktighetskrem  – Hydrating Creme fra Zo . Jeg elsker at huden føles myk, derfor sverger jeg til tykkere kremer.

Hvilke tre produkter kan du ikke leve uten?

– Solkremen Sun Drops fra Dr Sturm er en favoritt, og denne bruker jeg hver eneste dag. Den har en helt perfekt konsistens.

En annen favoritt, som jeg har sverget til i en år-rekke er hudoljen Dry Oil  fra Nuxe. Den lukter helt himmelsk og gir massevis av fuktighet og glans til kroppen!

Også kan jeg (nesten) ikke leve uten Prep and Prime fra Mac! Denne mister jeg ansiktet med før jeg går ut, og hvis jeg ønsker en ekstra dose glød og freshness.

Har du en signaturduft?

– Jeg elsker å lukte som en gammel dame, og kjører på me ditt Chanel no 5, ellers bruker jeg ikke parfymer, kun oljer. Eller forresten, det var løgn.

Jeg kom på at jeg elsker Mandarino de Amalfi fra Tom Ford, men denne bruker jeg på sommeren så kanskje på tide å ta den frem igjen…

Foto: Erica Mathiesen

Har du et hemmelig beauty triks?

– Et av mine hemmelige triks er at jeg går til hudterapeuten Anne Line på Beths Medispa. Foruten det, så er det å få i seg nok vann, søvn, frisk luft og en god dose kjærlighet. Det blir man vakker av!

Foto: Erica Mathiesen

Hva er skjønnhet for deg?

– Skjønnhet for meg er så varierende. Noen ganger seg jeg skjønnhet i alt, noen ganger i ingenting. Det jeg synes var vakkert for noen år siden er ikke nødvendigvis det jeg synes er vakkert nå. Med alderen så ser jeg skjønnhet i ting som har en historie. Jeg synes for eksempel at arr er utrolig vakkert. Finurligheter som gjør deg litt unik tiltrekker meg veldig.

Har det forandret seg gjennom covid?

– Gjennom covid har jeg desperat prøvd å ikke se ut som et takras hver dag. Jeg ser fortsatt på skjønnhet på samme måte etter covid. Jeg føler meg bra ved å kle meg bra, så det har jeg for det meste fortsatt med, hjemmekontor eller ei.
Men det jeg har lært er at det med fasaden og hvordan man opprettholder den  ikke er så sykt viktig likevel. Hvem bryr seg egentlig? Vi er alle mennesker og mer like enn vi alle tror.


Følg med neste uke for en ny På badet

Relatert

La Boche Rouge

Møt grunnleggeren av La Bouche Rouge

Dette er mannen bak et av de hotteste beauty-merkene akkurat nå.
maskara guide

Drømmer du om lange vipper?

Slik legger du maskara som en proff.

Dagens craving: ZO Retinol Skin Brightener

Derfor elsker vi dette produktet.