Vi elsker å ta en titt i baderomshyllen til jenter vi digger, for litt ekstra inspirasjon og tips. Vi har tidligere vært på besøk hos Anne Line Leonthin,  Rikke Krefting. og Erica Mathiesen. Denne uken er det skuespiller og modell Lea Meyer vi stjeler noen hemmelig tips og triks fra.

Skjønnhetsrutine Lea Meyer:

Hvordan ser din hudrutine ut?

– Jeg starter hver morgen med å skylle ansiktet med kaldt vann. Deretter sprayer jeg ansiktet godt med Micro Pore mist-Toneren fra Dermalogicas Clear start-Serie, før jeg tar på freshly juiced vitamin drop-serum fra Klairs. Så avslutter med Dermalogica Prisma protect spf30, en fuktighetskrem med solfaktor i seg. Jeg bruker også en øyegelé fra Klairs innimellom, som virker oppkvikkende på øyeområdet!

– Jeg gjør ca det samme på kvelden, men da bytter jeg ut fuktighetskremen med solfaktor til Skin Soothing Hydration Lotion fra Dermalogica, også fra Clear start-serien deres.  Et par ganger i uken bruker jeg Dermalogica Flashfoliant Peeling for å fjerne døde hudceller og for å gi huden en ekstra boost og masse glød!

Hvilke tre produkter kan du ikke leve uten?

Dermalogica prisma protect SPF30! Jeg har  jo lært at solkrem er så viktig som det går an å bli! Elsker at det er beskyttelse i dagkremen min så jeg slipper et ekstra lag med solkrem over. Er også veldig glad i BB creamen min fra Klairs (Illuminating Supple Blemish Cream) som dekker fint og ser frisk og naturlig ut på huden – i tillegg gir den huden godt med fuktighet og beskyttelse. Og selvfølgelig tannkremen min fra Colgate, den er trygt sagt et must!

Har du en signaturduft?

– Jeg har to parfymer jeg pleier å bytte på. Favoritten er Gucci Memoire d’une Odeur, men bruker den hovedsaklig på våren og sommeren da den har ganske friske og lette toner. På høsten og vinteren bruker jeg YSL Libre, som er litt dypere.

Hva er ditt hemmelige beautytriks?

Mentholatum! Det er en slags salve som funker bra på alt fra tørr hud, insektstikk, brannsår og til som fukt til leppene! I tillegg både føles den godt og lukter godt. Helt genialt multiprodukt!

Og helt til slutt, hva er skjønnhet for deg og har det forandret seg gjennom covid?

– Skjønnhet er så mye! Det kan jo være alt fra et vakkert ansikt til en vakker personlighet, til skjønnhet i musikk, i naturen og i en fin film. Man kan finne skjønnhet over alt! Jeg mener også at om man har skjønnhet på innsiden (i form av å være snill mot andre og mot seg selv og mate hodet sitt med gode ting og positive inntrykk) så vil det reflekteres på utsiden <3 Kan egentlig ikke si at synet mitt på skjønnhet har forandret seg gjennom covid altså!

Girl to follow: Du kan følge Lea til daglig på hennes insta!

Relatert

Eksfoliering og fukt er et must akkurat nå!

Dette er sommerens beste hudpleietips...
dermanor summer nights

Skjønnhetstips for lange sommernetter

Beauty hacks for sene sommerkvelder.
dermanor beauty snacking

Unn deg selv en «skjønnhetspause» i ferien

Har du hørt om "beauty snacking"?

Les også

På badet med Rikke Krefting

Vi har fått lov til å ta en titt i baderomshyllen til den norske, London-baserte «it-jenta». Her er hennes beste tips for å få glødene og fresh hud!

På badet med Anne Line Leonthin

Vi har tatt en titt på baderomshyllen til «hud-guru», Anne Line Leonthin. Her er hennes beste tips for en «mindfull» start på dagen og tonnevis av glow!

På badet med Erica Mathiesen

Vi har tatt en titt på baderomshyllen til den norske smykkedesigneren Erica Mathiesen. Hun sverger til Chanel no. 5 og liker en beauty-kombinasjon bestående av skrubb, fete kremer og en god dose kjærlighet.