mote

Høydepunkter fra Paris Fashion Week

Dette er høydepunktene fra fashion week! 

Publisert Sist oppdatert

Moteuken in Paris er ved veis ende, og vi sitter igjen proppfulle av inspirasjon for den nye høsten. Vi så et comeback av Chloé-jenta, skapt av den den nye sjefsdesigneren Chemena Kamali–  en Chloé-estetikk som oser av boho chic og 70-tallsreferanser. 

Et annet motehus som også inspirerte var Christian Dior og deres lansering av Miss Dior-logo,  Chanel med deres Deaville-kolleksjon, og Isabel Marant som lekte med western og klassisk core Marant-looks: Deilig strikk, tykke saueskinnsjakker og og en palett bestående av jordfarger og hint av rødt. 

Høydepunkt fra Paris Fashion Week: 

Vi går inn i en høst med myse strikk, nostalgi, en palett av jordtoner, men også er fortsettelse av både trendfargen rødt og pasteller som lyesblått, krem og gult. 

Se flere av våre favoritter fra Paris Fashion Week her:

Hermès FW24/25:

Det ikoniske motehuset Hermès er kjent for sitt gode skinn, og denne høsten har de utvidet deres klassiske palett som ofte består av burgunder, rødt og svart med en nydelig gultone.

En farge vi ønsker å berike høstgardroben 2024 med.

Miu Miu FW 24/25:

Det lekne søstermerket til Prada, som viser under den franske moteuken, leverte en fargerik og playful høst – og en av våre favoritter var deres fokus på fargerike strømpebukser. 

En leken måte å gi et høstantrekk en moderne spinn på: Fargerike strømper, hansker, flate sko og en liten håndveske. En preppy og nostalgisk look vi elsker! 

Loewe FW24/25: 

Blomstermønster, lek med propsjoner og spenne-detaljer var bare noe av det vi spottet på Loewes høstvisning. 

Nydelige grønntoner mikset med fresh mint, pastellrosa og olivengrønt – og feminint blomsterprint. Som alltid briljerte Jonathan Anderson med sin fantasi og teft for mote! 

Louis Vuitton FW24/25:

Sjefsdesigner for Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, feiret sitt 10-årsjubileum hos huset, og serverte en høstkolleksjon med retrospekt på sin egen karriere. 

 Gull, broderier og typiske Ghesquière-snitt – en høst som oser av dekadens! 

Saint Laurent FW24/25:

Anthony Vaccarello forsetter i kjent estetikk, og uttalte at alt ikke behøver være realistisk eller ekte. Saint Laurent-kvinnen forsetter å provosere på catwalken i gjennomsiktige plagg og en dristig attitude. 

Schiaparelli FW24/25: 

Høstens kolleksjon fra Schiaparelli var en hyllest til skaperen selv: Elsa Schiaparelli. Hverdagsplagg som var gitt Schiaparelli-ekstra og høynet til fashion nivåer. 

Yttertøy i fantastiske materialer, et lite lakkskjørt i kombinajon med en ridehatt, eller hva med den hvite kåpen med gullknapper. En kolleksjon som hyller det lille ekstra. 

 Victoria Beckham FW24/25:

 En nydelig palett og farger sammen, og en høst vi gleder til å se mer av. Victoria Beckham forsetter å imponere med hennes estetikk, og Victoria Beckham-kvinnen frir til alle oss! 

Beige, brune, grønne og rosa toner, organiske former, maskuline brytninger og spennende snitt  –  Victoria Beckham vet hva hun driver med ...

Stella McCartney FW24/25:

Er det en kvinne vi alltid heier ekstra på er det designeryndlingen Stella McCartney, som viste en høst med klassisk McCartney-stil! 

Nydelig palett, stor strikk og  glitrende detaljer – en høst vi gleder oss så mye til!!

Har du fått med deg de fineste stree style-looksene fra Paris Fashion Week? 

Powered by Labrador CMS