Mote

Trendy høst fra Isabel Marant

Photo: Filippo Fior / Gorunway.com

Dette er de største trendende vi har spottet 

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Røft møter sexy og en stor dose Marant-signatur. 

Det var solkysset og blekede plagg, semsket skinn, en palett med den nye trendfargen for høsten – oliven, det var brunt, svart og hint av knallrødt hos Isabel Marant. Stylet med bohemske frynser, leopardmønster og slangeskinnsmønster. 

Detaljer som oversized skjerf med lange frynser, drømmejakker i saueskinn for høsten, ponchoer, grovstrikkede gensere og ultra-kule boots. En høst som oser av Paris, coolness og Isabel Marant!

Se våre favoritter fra høstkolleksjonen her: 

Isabel Marant FW24/25:

Den lange vesten

Foto: Isabel Marant FW24/25

Det var masse av jordfarger å se på catwalken til Isabel Marant, som denne nydelige bruntonen. En brun skinnbukse stylet med et par boots med frynser, en kabelstrikket genser og en lang vest over –hallo, det perfekte høstantrekket for 2024!  

Det frynsete skjerfet og oliven-paletten

Foto: Isabel Marant FW24/25

Vi har lagt merke til fargen oliven på catwalken igjen, og Isabel Marant serverte også flere olivenfargede looks som denne. Stylet med et oversized skjerf med frynsedetaljer, må jo dette antrekket bli høstens hotteste! 

Poncho og slangeskinn

Foto: Isabel Marant FW24/25

En lang og bohemsk kjole i slangeskinnsmønster, stylet med poncho over og frynseboots – lukter vi en liten boho-renessanse?  

Leopard

Foto: Isabel Marant FW24/25

Vi har skimtet leopard på flere catwalker (som også er en Mob Wife-trend) og elsker Isabel Marants spinn på denne kommende høstrenden. Hint av leopard, litt boho og litt 80s. Mega-ELLEsk! 

Knallrødt

Foto: Isabel Marant FW24/25

Fargen rødt forsetter å dominere i trendbildet, så det er bare å tviholde på dine røde plagg – de vil være superaktuelle til høsten. Kanskje style den lille røde kjolen med et par leopardboots à la Isabel Marant? 

Det beste fra Street Style-bildet i Paris. 

Powered by Labrador CMS