mote

De fineste detaljene fra Chanel FW24/25

8 trender vi har troen på til neste høst! 

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Det er nostalgisk høst i vente fra motehuset Chanel, da sjefsdesigner Virginie Viard har rykket helt tilbake til start – til den franske lille byen Deauville. 

Deauville er en vakker liten kystby, der hele Chanel-eventyret startet. En liten kjøretur fra Paris finner man kystbyen som hadde stor innflytelse under The Roaring Twenties – Virginie Viard uttalte at byen er nærme hjertet hennes: Veddeløpsbanen, kyststien, stranden, casinoene og resturantene. 

Høstkolleksjonen var en nydelig miks av 1920-tallet og det glade 70-tallet, androgyne snitt og elegante, strikkede kardigans stylet med belter i midjen, plattformsko, nydelige kåper, culottbukser og ankelkorte bukser, tweed drakter og feminine skjørt. Paletten bestod av rosafarger, oransje toner og lyseblått, mikset med brunt og gull-lamé. 

Dette er de fineste looksene fra moteuken i Paris. 

Vi så nydelige detaljer som silkeskjerf, store hatter, hansker  og knehøye boots – en meget velkledd høst fra Chanel, se våre favoritter fra kolleksjonen her: 

Chanel FW24/25: 

Antrekket

Foto: Chanel FW24/25 Spotlight launchmetrics

Åpninsglooken til Chanel beskriver deres høst-estetikk meget enkelt. Knehøyeboots,  klassiske Chanel-detaljer og en stor lyserosa hatt. 

Saueskinn

Foto: Chanel FW24/25 Spotlight launchmetrics

Saueskinnstrenden ble veldig gjeldende i gatemotebildet i vinter, og vi heier frem denne trenden videre til neste høst. Og denne looken, bestående av en sausekinnjakke med matchende veske står øverst på ønskelisten for høsten 2024. 

Culottbuksen

Foto: Chanel FW24/25 Spotlight launchmetrics

Hva med et par chice culottbukser stylet med høye boots til – eh, oui merci!

Hårdetaljer

Foto: Chanel FW24/25 Spotlight Launchmetrics

Fine og feminine hårdetaljer forsetter å dominere til høsten, som denne detaljen beståande av Chanels cameliablomst og fine silkebånd. 

Matroskrage

Foto: Chanel FW24/25 Spotlight launchmetrics

En nostaligisk matroskrage gjør mye med et antrekk, og her stylet med både belte i midjen og metervis av Chanel-perler. En look vi vil prøve oss ut på neste høst. 

Rosa-paletten

Foto: Chanel FW24/25 Spotlight launchmetrics

Nydelige farger sammen – korall, lysrosa og hint av lyseblått. En trio av en fargepalett vi håper vi vil se mer av høsten 2024! 

Brun tweed og gul veske

Foto: Chanel FW24/25 Spotlight launchmetrics

Chanel-tweed er ikonisk, og denne bruntonen på tweeden til høsten – og spesielt i kombinasjon med en knallgul veske – er en skikkelig  fresh kombinasjon! 

Dresset opp denim

Foto: Chanel FW24/25 Spotlight launchmetrics

 Hva med å style din neste denimlook med en liten hatt og skinnhansker? Legg også merke til oppbretten på jeansbuksen og den kule plattformen på bootsene. 

Powered by Labrador CMS