mote

Chloé gjør comeback 

Den nye sjefsdesigneren Chemena Kamali har virkelig levd opp til forventingene -det er en magisk og nostalgisk høst fra det franske motehuset 

Publisert Sist oppdatert

Det franske motehuset Chloé gjør et skikkelig comeback den kommende høsten. Med sin nye sjefsdesigner Chemena Kamali i spissen, er Chloé på alles lepper. 

Det er tredje gangen tyske Chemena jobber for Chloé. Hun  startet sin karriere allerede for 20 år siden som intern for motehuset,  og hun jobbet også for huset da Phoebe Philo var sjefsdesigner.   Senere jobbet hun for motehus som blant andre Saint Laurent, før hun fikk jobben i hsøt som Creative Director for Chloé . 

Hun har uttalt flere steder at  Chloé  alltid har vært det huset som står hennes hjerte nærmest, selvom hun jobbet for andre brands. Chemena er en ekte Chloé -girl med andre ord. 

Hun samler på bluser og har uttalt at hun har en kolleksjon med nærmere 600-700 vintage-bluser i klesskapet – fargekoordinert. Hun elsker 70-tallet,  plagg som er en naturlig del av garderoben og selvsagt: Motehuset Chloé. Og dette var meget tydelig på catwalken tidligere i dag: Chloé-drømmedama og hennes garderobe er tilbake. 

Tenk bluser, boho, korte shorts, caper, lakkplagg, kåper, høye boots, statement smykker, Chloé-logo belte og transparente blonder. Og det hele med en effortless og cool – og allikevel ultra feminin – måte. Dette er virkelig French girl-viben, dere!  

Chloé FW24/25:

Har du fått med deg disse vårtrendene? 

Powered by Labrador CMS