mote

De beste street style-looksene fra Paris 

Dette er de fineste antrekkene vi har spottet så langt under Paris Fashion Week.

Publisert

Er det et sted vi alltid henter tonnevis av stil-inspirasjon, er det moteuken over alle moteuker: Paris Fashion Week.  

Her kan vi spotte store kommende trender, massevis av kjendiser, moteprofiler og generelt en hel haug av utrolig velkledde mennesker. Nå vil vi gå med en hvit silkekjole i kombinasjon med en stor oversized skinnjakke (á la Sienna Miller), militærskjorter, fine silkebånd i håret, hvite blonder, plissséskjørt og cowboy-boots. Se looksene som inspirerer oss akkurat nå! 

Les også: 12 trenchcoats vi ønsker oss akkurat nå 

Street style fra Paris Fashion Week:

Hva med en frynsete jakke i kombinasjon med hvite bukser og en pop av rødt i form av en veske? Elsk!

En Chloé-genser stylet med en lys jeans: Pass sporty!

Et fint silkebånd i håret – en nydelig liten detalj som gjør mye med en look! 

Den danske moteprofilen Emili Sindlev er alltid inspirerende, og  kombinerer her cargoshorts med en metallisk topp fra Paco Rabanne. 

Jeanne Damas har vi stil-crush på, da hun alltid mestrer kunsten å være stilfull, men allikevel uanstrengt. Legg merke til de røde sandalene som matcher bærleppene hennes... 

Sophia Roe ikledd bukser, sandaler og skjørt med matchende blazer over. Minimalistisk og moderne på samme tid. 

Sienna Millers ikoniske stil definerte boho-trenden: En trend som visstnok flere tror blir stor igjen til høsten. Denne looken her vil vi bare ta en copy paste på! 

Alexa Chung iført en militærskjorte, dressbukser og en genser over skuldrene. De åpne knappene på ermene og rustfarget makeup, gjør det hele veldig spennende. 

Plisséskjørt, en hvit skjorte og cowboyboots: dDn perfekte trioen, jo!

En militærskjorte med belte i midjen i kombinasjon med et blyantskjørt – en nydelig kombinasjon av  det feminine og det maskuline.

Eller hva med en forsmak på sommerens med hvite blonder stylet med en varm parkas? Hvite delikate blonder har vi sett mye av på catwalken til høsten – en trend vi har stor tro på. 

Har du fått med deg Chloé sitt store comeback? 

Powered by Labrador CMS