Her er våre favorittrestauranter i Soho:

Har du tenkt deg en tur til NY i nærmeste fremtid? Da bør du sjekke ut ELLEs guide til kule steder å spise i Soho.

Publisert Sist oppdatert

La Esquina:

114 Kenmare St, New York, NY 10012, USA

Tacos, Quesedillas og Tortillas. Frozen Margherita og Coronita. Et matmekka for meksikansk mat, god stemning og maiskolber du kommer til å ha våte drømmer om. Dette stedet er virkelig et must om du er i NY. Ikke altfor verst å tenke på at Beyonce og Jay-Z har et eget bord til disposisjon når enn de måtte ønske å titte forbi. Ryktene skal ha det til at dette er parets stamsted.

Cipriani Downtown:

376 W Broadway, New York, NY 10012, USA

Under Fashion Week er denne italienske restauranten stappfull av kjendiser og kule folk. Dra hit enten for å spise lunsj eller for en sen middag. På kveldene er det nemlig full kok her og ordentlig god stemning. Del deilige pasta og risotto-retter og nyt den eklektiske New York-stemningen.

Café Habana:

17 Prince St, New York, NY 10012, USA

Denne "diner'n" er perfekt for deg som er ute etter en smakfull frokost eller lunsj inspirert av det meksikanske kjøkkenet. Maiskolbene med chilli eller de amerikanske pannekakene med bær er et must når du er her. Om ikke egg og bacon med røde bønner og sterke poteter er mer din greie? En autentisk atmosfære gjør at stedet føles ekstra hjemmekoselig.

Ladurée:

398 W Broadway, New York, NY 10012, USA

Ladurée i Soho er så mye mer enn en turistfelle med gode makroner. I den sjarmerende bakgården kan du kose deg med en god drink eller en kaffe, bestille tårn av kaker eller spise en god lunsj inspirert av det franske og italienske kjøkken. Og se opp for kjendiser når du er! Da ELLE var innom under NY Fashion Week satt ingen ringere enn Leonardo Dicaprio på bordet ved siden av.

Juice Press:

156 Prince St, New York, NY 10012, USA

Er du på shopping i Soho og trenger en kjapp matbit eller en grønn juice, så er dette stedet. Alt er sunt, fresht og økologisk. Her får du kjøpt kaffe, gode salater, supper og rawfood-mat til en billig penge.

Sant Ambroeus:

265 Lafayette St, New York, NY 10012, USA

Dette er stedet for deg som liker å titte på kule mennesker mens du nipper til en kaffe og bare nyter livet. Dessuten er maten og da spesielt frokosten supergod og de som jobber her er serviceinnstilte og hjelpsomme. Her kan man ende opp med å sitte i timesvis og bare kose seg.

Rose Mary's:

18 Greenwich Ave, New York, NY 10011, USA

Rose Mary's ligger riktignok mer i West Village området, men har fortjent en plass på listen allikevel. Fint plassert ved siden av en koselig park, er dette stedet å kose seg med et glass vin i solen, fråtse i paninier med gratinert ost eller nyte smakfulle pastaretter.

Lafayette:

380 Lafayette St, New York, NY 10003, USA

Dette er stedet å dra om du ønsker en skikkelig god søndagsbrunch. Her er det bare å fråtse i mat som gir deg vann i munn. Og på toppen av kransekaken har de et fransk "boulangerie" der du kan fråtse i brød og kaker. Stort bedre måte å ende en helgetur i New York finnes vel ikke ?

Powered by Labrador CMS