Dette tar ELLE-bloggerne med seg på ferie!

ELLE-Bloggerne Cecilie Mevatne, Lene Orvik og Benedicthe Bjerke har alle pakket med seg Storytel på årets sommerferie, bli med inn i kofferten og se hva som inspirerer de, får de til å drømme seg bort og hva som motiverer dem!

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Disse ELLE-jentene har fokus på mindfulless denne sommeren, og her er deres beste tips for å finne ferieroen -uansett hvor du er!

Moteblogger Benedicthe har vært i Italia, og har hatt fokus på å koble litt ut fra sosiale medier. Med en deilig lydbok på ørene, flymodus på mobilen så har jeg klart å slappe så utrolig godt av denne ferien, dette er et triks jeg skal ta med meg inn til høsten! Lydbok, flymodus på mobilen og litt alenetid… Benedichte legger til at etter at hun ble mamma til to gutter, så har hun ikke hatt tid til å lese bøker på sommerferier. De krever mye oppmerksomhet, så jeg har savnet det å lese bøker. Derfor er Storytel helt genialt da jeg kan nyte en deilig bok på ørene og samtidig passe på barna mine- Helt genialt faktisk! Storytel har ett bredt utvalg på over 100 000 lydbøker og E bøker finnes det noe for enhver smak, både store og små. Jeg elsker bla Anne Holt og digger den siste boken til Sophie Elise, Forbilde. Vi hører også mye på barnebøker, dette er helt genialt på bilturer med barna eller i forbindelse med legging på kveldene. Minien min elsker i allefall Bukkene Bruse bøkene.

Cecilie Mevatne ELLE’s reiseblogger elsker det at man kan ”lese” bøker uten å fysisk holde i de. Nå kan jeg liksom lese boken min selv om jeg må bruke hendene til noe annet. Den er på øret når jeg går power walk på stranden, jogger, løper til bussen, i bilen, handler eller gjør husarbeid, det er genialt! Men er tips er å huske å laste ned bøkene du ønsker å høre på før du hopper på flyet, eller setter deg i bilen, så ikke dårlig dekning setter en stopper for bokopplevelsen!

Cecilie liker best nyttige lydbøker som omhandler helse, selvhjelp eller andre inspirerende temaer. Allikevel elsker jeg en cheesy kjærlighetshistorie for late sommerdager ved bassenget eller på stranden. Om du er like ”jentete” som meg anbefaler jeg; For evig eller Calendar Girl. Ettersom jeg har cøliaki har Sjarmen med Tarmen lenge vært på leselisten, og jeg ble superglad når jeg også fant denne på Storytel. Siden jeg har bodd og jobbet mye i utlandet hører jeg like gjerne på engelske som norske bøker, så jeg digger at Storytel også tilbyr engelske leseopplevelser. Er du student, eller trenger å forbedre engelsken din på grunn av jobb eller studier er Storytel derfor genialt. Ingenting er bedre enn riktig engelsk ordlyd rett på øret om du ønsker flyt i språket. Om du vil høre på engelske lydbøker i sommer anbefaler jeg på det sterkeste; The Subtle Art of Not Giving a F*ck og The Five Love Languages

Moteblogger Lene Orvik elsker å reise, og med seg i årets sommerferiekoffert var såklart Storytel.

Jeg elsker å reise, og på flyet, på stranden- eller ellers hjemme når jeg er ute og nyter det deilige været er det fint å slappe av og forsvinne inn i sin egen verden litt. Ikke bare med musikken på favoritt-spillelisten men også fra bøker som jeg kan lytte til. Jeg har ofte behov for å melde meg helt ut, og da er dette helt perfekt for meg. Før Italia turen så jeg filmen “Et helt halvt år” igjen, jeg elsker den filmen – og etter det var det rett inn å legge oppfølgeren “Etter Deg” i bokhyllen i Storytel appen min.

Viste du at Storytel appen har 100 000 lydbøker og e-bøker, på henholdsvis norsk, svensk og engelsk? Og at du kan laste ned ubegrenset antall bøker offline og at det ikke er noen en bindingstid og du kan prøve gratis i 30 dager ved å klikke her? Det perfekte reisetilbehøret med andre ord! Prøv en lydbok, nyt sommeren, senk skuldrene, lukk igjen øynene og slapp av

Powered by Labrador CMS