Selv om det er midt i uken er vi i redaksjonen skikkelig glade i å kose oss, og enda bedre er det når vi kan gjøre det med god samvittighet!

Nå har vi fått helt dilla på Emilie Nereng sin deilige iskrem med banan og sjokolade – og det beste er at du lager den på bare noen minutter!

Emilie legger bestandig overmodne bananer i fryseren, de gir nemlig fantastisk softis-konsistens! Det sparer deg både for unødvendig matsvinn, og fungerer perfekt i bakverk, smoothie eller iskrem.

Oppskrift på sjokobananis

Til to porsjoner trenger du:

Ingredienser

4 stk godt modne bananer, fryst ned i skiver

2 ts kakaopulver

2 ts vaniljeessens

En klype havsalt

Slik gjør du det

Ha alt i en blender, vent ca. 10 minutter og blend mens du skraper ned på sidene underveis.

Topp med saltede peanøtter eller pekan-nøtter og kokosflak. SÅ godt!

Sjokobananis
Foto: @emilienutrition

Her har Emilie toppet isen med kakaonibs, hakkede nøtter og karamellsaus – nam!

Her har du Emilie sin oppskrift på de perfekte sunne pannekakene!

Relatert

mammaperm

Fredagsjenta minner oss på at ingenting varer for alltid i ukens spalte

En dag i mammaperm
iphone 13 pro max test

ELLE tester: iPhone 13 Pro Max

Apple har lansert iPhone 13, og vi har testet...
Kvinners sexliv

Sannheter og løgner om kvinners sexlyst

Hva om historiene du har blitt fortalt om kvinners sexlyst er helt feil?