Selv om det er midt i uken er vi i redaksjonen skikkelig glade i å kose oss, og enda bedre er det når vi kan gjøre det med god samvittighet!

Nå har vi fått helt dilla på Emilie Nereng sin deilige iskrem med banan og sjokolade – og det beste er at du lager den på bare noen minutter!

Emilie legger bestandig overmodne bananer i fryseren, de gir nemlig fantastisk softis-konsistens! Det sparer deg både for unødvendig matsvinn, og fungerer perfekt i bakverk, smoothie eller iskrem.

Oppskrift på sjokobananis

Til to porsjoner trenger du:

Ingredienser

4 stk godt modne bananer, fryst ned i skiver

2 ts kakaopulver

2 ts vaniljeessens

En klype havsalt

Slik gjør du det

Ha alt i en blender, vent ca. 10 minutter og blend mens du skraper ned på sidene underveis.

Topp med saltede peanøtter eller pekan-nøtter og kokosflak. SÅ godt!

Sjokobananis
Foto: @emilienutrition
Her har Emilie toppet isen med kakaonibs, hakkede nøtter og karamellsaus – nam!

Her har du Emilie sin oppskrift på de perfekte sunne pannekakene!

Relatert

Body positivity

Ikke bruk S-ordet!

Vi lever i en kroppspositiv tid, hvor fettskam er skammelig og det er selvaksept som gjelder. Så hva skjer hvis du (hvisker at du) ønsker å slanke deg?
Treningsmotivasjon

Dette gjør du når treningsmotivasjonen uteblir

Hvilken type «unnasluntrer» er du?
Emas januarfavoritter

Emas januarfavoritter

Beauty, Kodak-øyeblikk og en «vakker» TV-serie!