Carolines MÅ-HA:

Få Caroline Skjelbreds hotte tips og må-ha produkter her!

Publisert Sist oppdatert

-Dette er de 15 produktene jeg må ha nå i august, sier ELLEs Caroline Skjelbred.

Mine skjønnhetsfavoritter:

1. Shimmer fra Laura Mercier. 2. Highlighter fra RMS 3. Skrubb fra Dermalogica 4. Ansiktsolje fra Dermalogica 5. Øyekrem fra Dermalogica 6. Parfyme fra Frederic Malle 7. Highlighter krem fra Laura Mercier. Foto: Oda Berby.

1. Dette shimmerpudderet bruker jeg på kinnbeina for ekstra highlight, den gir nydelig farge og glød!

Shimmerblock i fargen Peach fra Laura Mercier, kr 420.

2.Denne er allerede et kult produkt blant alle make up artiser, jeg bruker den i øyekroken for å åpne blikket.

Higlighter fra RMS, kr 330.

3.Jeg tester ut mange skjønnhetsprodukter og et merke jeg har blitt ekstra glad i er Dermalogica. Jeg bruker Daily Microfoliant hver kveld, og den fjerner døde hudceller og hjelper å holde huden min klar og glødene.

Daily Microfoliant fra Dermalogica, Kr 180.

4.Jeg elsker oljer, og sliter litt med tørr hud. Denne ansiktsoljen er helt super, da den gir huden min massevis av fuktighet og næring! Virkelig et must i min daglige beautyrutine.

Phyto Replenish oil fra Dermalogica, kr 995.

5.Jeg sliter med poser under øynene og begynner å få fine linjer rundt øynene , jepp, og dette øyeserumet fra Dermalogica har virkelig hjulpet meg. Bye bye bags!

Ultrasmooth Eye Serum, kr 680

6. Jeg er en stor tilhenger av signaturparfyme, og jeg går løs på kanskje den 10. flasken av denne fantastiske parfymen som jeg har brukt i mange år. Hvis du liker noter som musk, vanilje og sandeltre vil du elske denne. Pudret og sensuell.

Parfyme fra Frederic Malle, kr 1400.

7.Jeg elsker glødende hud, og dette er 3 produkter jeg alltid har med i vesken.

Radiance kremen fra Laura Mercier fjerner rødhet i huden og gir deilig glød!

Foundation Primer Radiance fra Laura Mercier, kr 350.

Mine garderobeønsker:

1. Veske fra Saint Laurent 2. Jeans fra Frame Denim 3. Ballerinas fra Chanel 4. Trench fra Zara 5. Ullgenser fra Ganni 6. Støvler fra Zara.

Jeg har «investert» i et par klassiske ballerinas fra Chanel, og disse brukes flittig både til rocka jeans og t-skjorte, små kjoler og dressbukser!

Ballerinas fra Chanel, kr 4800.

Hver høst tar jeg frem trenchcoaten, og denne fra Zara er på shoppinglisten min!

Trench coat fra Zara, kr 999.

Jeg elsker strikkegenserne fra Ganni, og denne i lavendel står øverst på ønskelisten for høsten!

Strikkegenser fra Ganni, kr 4199.

Hvis jeg skal kjøpe én ny veske denne sesongen må det bli denne brune herligheten fra Saint Laurent! Og psssst: brunt tilbehør er hot hot hot til høsten!

Veske fra Saint Laurent , kr 16.000

Rødt er en stor trend denne høsten, og disse bootsene i rød lakk er virkelig lekre! Jeg vil style de til en enkel jeans og en deilig strikkegenser! -Hello baby!

Boots fra Zara, kr 1780.

Hver høst kjøper jeg inn nye jeans, og denne høsten blir det nok disse fra Frame. Jeg liker å rampe opp kontorlooken min bestående av fine bluser og dressjakker i kombinasjon med en hullete jeans.

Jeans fra Frame, kr 2200.

På treningsfronten:

1. Topp og treningstights fra Run & Relax 2. Kosttilskudd fra Super Elixir. 3. Matcha-te fra Supernature.

1.August er måneden der jeg kommer inn i rutiner igjen, og yoga, kondisjonstrening og stryketrening er noe jeg elsker å gjøre for å koble av. Et tips for å finne frem treningsmotivasjonen er å kjøpe inn litt nytt treningstøy!

Yogatights fra Run and Relax, kr 749.

Yogatopp fra Rund and Relax, kr 449.

2.Sunnhet og helse er veldig viktig for meg så jeg starter dagen religiøst med et stort glass vann med sitron skviset i, og deretter et glass vann med 2 t-skjeer The Super Elixir fra Welleco. Dette superpulveret både alkaliserer, inneholder vitaminer, antioksidanter, gir meg ekstra energi og hjelper å holde riktig ph i magen.

The Super Elixir fra Welleco, kr 800.

3.30-årene biter meg i rumpa og jeg er blitt mer bevisst på hva jeg drikker og spiser. Og noe jeg har hatt hang-ups på en god stund nå er matcha-te, jeg drikker mange kopper i løpet av dagen på kontoret! Og visste du at en kopp matcha-te inneholder 10 ganger så mye antioksidanter som en kopp grønn te?

Matcha-te fra Supernature, kr 259.

Powered by Labrador CMS