skjønnhet

C-vitamin: 8 serum vi elsker

Vårgløden er rett rundt hjørnet!

Publisert

Du ønsker deg mer glød, sier du? Da er det bare én ting å gjøre: Implementere Vitamin C i hudepleierutinen din.

Vitamin C virker eksfolierende og er et kraftig antioksidant som bidrar til cellefornyelse i huden og en jevnere hudtone, samtidig som det beskytter mot frie radikaler som forårsakes av luftforurensning, UV-stråler, stress og alkohol.

Det er mange ulike hudpleieprodukter som inneholder Vitamin C, men vi er spesielt glade i å bruke et serum som inneholder superingrediensen. På denne måten kan vi bruke ansiktskremer som er tilpasset alle mulige hudtilstander, samtidig som vi tilfører Vitamin C.

Vitamin C kan brukes gjennom hele året, men er spesielt gunstig når huden er utsatt for mye sol (hei, vårsola), eller tørr og kald luft. Påfør gjerne Vitamin C om morgenen – etter rens og før krem + SPF – og hvis du ikke har veldig sensitiv hud, kan man med fordel bruke det både morgen og kveld.

NB: Har du veldig sensitiv hud, bør du teste Vitamin C på et lite område av huden over en periode. Det kan i tillegg være smart å begynne forsiktig med for eksempel annenhver dag, for så å øke bruken gradvis.

Her er noen av våre Vitamin C-favoritter:

En annen ingrediens du bør kjenne til: Hyaluronsyre.

Powered by Labrador CMS