Tre nye seriefavoritter du bare må se

Foto: C More press.

Vi har kommet over tre nye serier vi gleder oss til å binge fremover!

Publisert Sist oppdatert

Serietips september: Yeey, vi har kommet over noen spennende og bra serier som vi gleder oss til å kose oss med fremover.

Seriene byr på både spenning og romantikk, og har noe for enhver.

Sjekk ut våre seriefavoritter under her!

Serietips september - Tre serier du bare må se!

Baghdad Central

Du finner serien her!

Penance

Penance er en britisk thrillerserie i tre deler som må sees!

Den tidligere politimannen Mushin al-Khafaji har mistet alt etter Saddam Husseins fall. Så blir han tvunget til å ta opp jakten på en av de få tingene han fortsatt har i livet sitt, sin forsvunnede datter. Baghdad Central er et kritikerrost spenningsdrama om en familie der alt står på spill. Manus er skrevet av prisvinnende Stephen Butchard, som også står bak The Last Kingdom og House of Saddam.

Du finner serien her!

Interrogation

Du finner serien her!

Flere serietips på ELLE.no:

Rosalies ekteskap raser sammen når sønnen hennes plutselig går bort, samtidig som tenåringsdatteren Maddie blir stadig mer utagerende. Tilværelsen forandres når de møter unge Jed som raskt flytter inn. En gnist av håp tennes når Jed tar rollen som Maddies elsker og Rosalies surrogatsønn, men under overflaten bobler et dødelig trekantdrama og alt tar en farlig vending når Rosalie begynner å undersøke fortiden hans.

Partisan

Young Wallander

I May Destroy You

Virkelighetsbasert krimdrama med Peter Sarsgaard, som følger en amerikansk kriminalsak i over 20 år. En ung mann med rusproblemer blir på 1980-tallet dømt til fengsel på livstid for mordet på sin mor. Fra fengselet fortsetter han å hevde sin uskyld og kjempe for friheten. Hver episode av Interrogation tar utgangspunkt i avhør som er gjengitt i politiets avhørsprotokoller.

Belgravia

Graven

Seriene vi vil se i august

Seriene vi så på i juli

DNA – En skikkelig spennede serie du bare MÅ se!

Seriene vi så på i juni

Vi er helt hekta på denne serien

Sweet Magnolias

Trying – En ny serie du bare må se!

Seriene vi sverget til i april

Powered by Labrador CMS