Serier Juni 2020: De siste dagene har det vært skikkelig deilig innevær og vi har bunkret oss foran TV-skjermen og binget en del spennende serier vi bare måtte dele med dere.

Trenger du noe spennende å se på? Her er tre serier som garantert gjør deg hekta!

Serier Juni 2020 – Tre spennende serier du bare MÅ se

Kalifat

Serier Juni 2020

Hva får unge jenter til å ville slutte seg til IS og kalifatet i Syria? I denne gripende svenske serien får vi et innblikk inn i en surrealistisk verden som dessverre er sann. Vi møter svenske Pervin som bor i Raqqa i Syria med sin mann og spedbarn og som febrilsk prøver å komme seg hjem igjen til Sverige, og vi møter tre ungdomsjenter i Sverige som drømmer om et liv i Syria.

Du finner serien på Netflix

Defending Jacob

Serier Juni 2020

Defending Jacob er en spennende thriller basert på den New York Times bestselgende romanen fra 2012 med samme navn. På rollelista finner du stjerner som Chris Evans og Michelle Dockery.

Serien handler om et drap på en skolegutt i Massachussets som får fatale konsekvenser for en liten familie på tre, og som tvinger en far til til å velge mellom sin plikt som statsadvokat eller å støtte sin eneste sønn.

Du finner serien på Apple+

Fartsblind

Serier Juni 2020

I denne stjernespekkede svenske krimserien møter vi journalisten Bea Falkas som jobber i økonomiavdelingen i svenske Dagbladet. Da hun blir bedt om å lage en artikkel om suksessen bak den svenske ST-Banken, oppdager Bea store skjulte uregelmessigheter som setter både kjærlighetslivet og stillingen hennes som journalist i fare.

Du finner serien på NRK TV

Flere serietips:

Serien alle er hekta på nå!

Sweet Magnolias

Tre serier du bare MÅ se!

Trying

The Morning Show

Har du fått med deg Outer Banks? 

True Crime-seriene du bare må se!

Relatert

Filmtips høst 2021

Tre filmer du må se i høst

Disse filmene vil vi se nå
ELLE oktober 2021

Nytt ELLE i butikk

The Big Fashion Issue i butikk nå!
brunch i oslo

Den beste brunchen i Oslo

Her spiser du brunch i hovedstaden