Graven NRK: Å komme over en ny bra serie, er så gøy! Og i går kom vi over en ny israelsk serie på NRK TV, som var over all forventning.

Ikke bare er det gøy med en serie som har handling i Israel, men handlingen og plottet i serien er så uventet, at du garantert blir hekta og vil se mer.

GRAVEN NRK- Ny spenningsserie

Et jordskjelv avdekker en grop med tre skjeletter. Politiet må prøve å løse et mysterium uten noen naturlig forklaring.

I Graven møter vi alenepappaen Joel Russo, som jobber som parkvokter på et reservat hvor det blir funnet tre lik etter et stort jordskjelv.

Politietterforskerne, med Chava Popper i ledelsen, finner en giftering som har tilhørt Joel i graven, og han blir på uforklarlig vis dratt med inn i etterforskningen.

Joels kone døde i en tragisk trafikkulykke for 9 år siden, men hvordan kan det ha seg at Joels giftering plutselig ender opp på et åsted?

Denne serien byr på en god dose sci-fi og spenning, og er til tider så nervepirrende at du garantert blir helt hekta. En perfekt serie å se på en regnværsdag i august.

Du finner serien her!

Trenger du flere serietips?

Seriene vi vil se i august 

Seriene vi så på i juli

DNA – En skikkelig spennede serie du bare MÅ se!

Seriene vi så på i juni

Vi er helt hekta på denne serien

Sweet Magnolias

Trying – En ny serie du bare må se! 

Seriene vi sverget til i april

Relatert

Britney Spears prater ut om vergemålet

For første gang forteller Britney Spears i retten om sin versjon om hvordan vergemålet har påvirket henne alle disse årene.

Pride-prat med Helene Granbo

Slik feirer influencer og YouTuber, Miss Cola Cherry aka Helene Granbo, årets Pride!

Pride-prat med Julie Visnes

– Det er fremdeles forbudt å være skeiv i mange land, og alt for mange møter på diskriminering og farlige holdninger hver eneste dag.