Belgravia NRK: Flotte kostymer, forbudt kjærlighet, romantikk, drama og intriger… Og i tillegg er handlingen satt til 1800-tallets sosietetsliv i London.

Høres dette ut som en serie for deg?

Da må du sjekke ut den britiske dramaserien Belgravia på NRK TV.

Belgravia NRK – En ny favoritt

Foto: NRK.

En skjebnesvanger romanse binder to sosietetsfamilier sammen, i en krønike fra 1800-tallets London og det fasjonable Belgravia.

Familien Trenchard har nylig sikret seg en invitasjon til et selskap arrangert av den aristokratiske eliten i London, takket være datteren Sophia Trenchards kjærlighetsaffære med den rike Edmund Bellasis.

Men Sophia har ingen anelse om hva affæren vil bety for familien hennes og deler av sosietetslivet i London, flere tiår fremover i tid.

Londons fasjonable Belgravia

Foto: NRK.

Handlingen starter rett før det berømte slaget ved Waterloo i 1815, og fortsetter 26 år etter i den rike bydelen Belgravia i London.

Fru Trenchard og hertuginne Bellasis møtes under et teselskap og knytter senere et sterkt vennskap, som også fører de to familiene nærmere hverandre, takket være en viss Charles Pope.

Det er de prisvinnende skaperne bak Downton Abbey som står bak Belgravia. Og serien er basert på boka fra 2016 med samme navn, skrevet av Julian Fellowes, som også har skrevet manus til serien.

Du finner Belgravia her! 

Flere serietips:

Graven

Seriene vi vil se i august 

Seriene vi så på i juli

DNA – En skikkelig spennede serie du bare MÅ se!

Seriene vi så på i juni

Vi er helt hekta på denne serien

Sweet Magnolias

Trying – En ny serie du bare må se! 

Seriene vi sverget til i april

Relatert

Britney Spears prater ut om vergemålet

For første gang forteller Britney Spears i retten om sin versjon om hvordan vergemålet har påvirket henne alle disse årene.

Pride-prat med Helene Granbo

Slik feirer influencer og YouTuber, Miss Cola Cherry aka Helene Granbo, årets Pride!

Pride-prat med Julie Visnes

– Det er fremdeles forbudt å være skeiv i mange land, og alt for mange møter på diskriminering og farlige holdninger hver eneste dag.