Bra film juli 2020: Noen sommerkvelder er det deilig å pakke seg inn i et mykt teppe, poppe pop-corn og se på en bra film.

Vi har kommet over tre underholdende filmer som passer perfekt å se i sommer dersom det blåser og regner utenfor hytteveggen.

Bra film juli 2020

Tre underholdende filmer du kan kose deg med i sommer

Desperados

Har du noen gang sendt en melding til en du dater på fylla hvor du langer ut om hvor dårlig han er i senga, bare fordi han har ghosta deg i fem dager?

Og hva skjer når det viser seg at fyren faktisk har ligget i koma og tror du er verdens kuleste dame som overhodet ikke er en crazy bitch?

Vi er nok mange som kan kjenne oss igjen i problemstillingene Wes står ovenfor i komedien Desperados. Men hvor langt er man villig til å gå for å få slettet en e-post?

Du finner filmen Desperados på Netflix! 

MILF

Denne franske filmen får oss til å drømme om en jentetur til Den franske rivieraen. I MILF møter vi tre single kvinner i 40-årene som drar på sommerferie til Sør-Frankrike. Her møter de noen kjekkaser, som viser seg å være litt yngre enn de selv er.

MILF byr på både problemer og romantikk. Men hva skjer om man forelsker seg i noen som kunne vært sønnen din?

Du finner filmen MILF på Netflix! 

Fatal Affair

En advokat fanges i en skremmende katt-og-mus-lek, når en drink med en gammel venn blir en besettelse som setter alle hun er glad i, i fare.

Med Nia Long og Omar Epps i hovedrollene.

Du finner filmen Fatal Affair på Netflix!

Les også:

Denne serien får deg garantert i sommermodus!

En skikkelig spennende serie du bar må se!

12 viktige filmer og serier om mangfold 

Har du sett Trying? 

 

Relatert

Britney Spears prater ut om vergemålet

For første gang forteller Britney Spears i retten om sin versjon om hvordan vergemålet har påvirket henne alle disse årene.

Pride-prat med Helene Granbo

Slik feirer influencer og YouTuber, Miss Cola Cherry aka Helene Granbo, årets Pride!

Pride-prat med Julie Visnes

– Det er fremdeles forbudt å være skeiv i mange land, og alt for mange møter på diskriminering og farlige holdninger hver eneste dag.