Outer Banks: Om du drømmer om sol og sommer i California og i tillegg har en forkjærlighet for kjekke amerikanske surfer dudes, er dette serien for deg!

Outer Banks på Netflix

Outer banks

Handlingen finner sted på en øy i USA, der skillet mellom fattig og rik er stort. Vi møter kjekkasen John B og vennegjengen hans, Sarah, Pope og JJ, som livnærer seg av de rike på øya.

Etter en storm finner vennegjengen en forlist båt, og jakten på en legendarisk skatt som har tilknytning til forsvinningen av faren til John B begynner.

Hva skjedde egentlig med faren til John B og er det sant at det skjuler seg 400 millioner $ ombord på det forliste sjørøverskipet Royal Merchant, som har vært savnet i over 100 år?

Serien er både spennende og underholdende. Og etter å ha sett første sesong, må vi ærlig innrømme å si at vi har fått en aldri så liten crush på Chase Stoke kjent fra Stranger Things.

Outer Banks – Se trailer:

Du finner serien her!

Les også:

True Crime-seriene du bare må se!

Dette kommer på Netflix i april

Relatert

Britney Spears prater ut om vergemålet

For første gang forteller Britney Spears i retten om sin versjon om hvordan vergemålet har påvirket henne alle disse årene.

Pride-prat med Helene Granbo

Slik feirer influencer og YouTuber, Miss Cola Cherry aka Helene Granbo, årets Pride!

Pride-prat med Julie Visnes

– Det er fremdeles forbudt å være skeiv i mange land, og alt for mange møter på diskriminering og farlige holdninger hver eneste dag.