Fem fine: Vegglamper

Foto: Ferm Living & produsentene

Belysningen som forandrer hele rommets atmosfære.

Publisert Sist oppdatert

Vegglamper: Det kan aldri bli for mye lys (nesten). Jo flere lyskilder du har i et rom, jo mer kan du tilpasse hver enkelt av dem for å skape den perfekte, balanserte atmosfæren.

I mindre rom vil det være optimalt med fem til syv lyskilder, mens større rom kan kreve opp til ti. Jeg har også hørt at den eneste gangen man skal tenne taklampen er når man vasker, men ikke ta det for god fisk.

Når det er sagt så finnes det så mye mer enn taklamper. Bruk bordlamper, gulvlamper og vegglamper til å skape en dynamisk og stemningsfull belysning. Helheten blir aller best dersom lyskildene også er plassert i ulike høyder, og derfor er vegglamper helt perfekt!

Vegglamper som skaper stemningsfull belysning

'Cobra' vegglampe fra Gubi, 4125,- (annonse)

Sleek, elegant og med et fantastisk lys. Cobra lamp fra Gubi er både klassisk og moderne på samme tid. Det at skjermen er tett gjør at lyset ligger som en slags glorie rundt selve lampen, noe som skaper et veldig stemningsfullt lys.

'Oyster' vegglampe fra Ferm Living, 5715,-

The world is your oyster – and so is you new lamp! Denne vegglampen fra Ferm Living er inspirert av østers, og fungerer like mye som skulptur og blikkfang, som belysning.

'Gro' vegglampe fra Nordal, 2290,-

Art deco-inspirert vegglampe fra Nordal.

'New Wave' vegglampe Design by Us, 6450,-

Denne vegglampen lyser ikke, den stråler! Perfekt for å skape den perfekte lounge-stemningen hjemme.

'9464' vegglampe fra Gubi, 4025,-

Denne enkle vegglampen fra Gubi kan gjerne henge sammen i par, to og to, slik at det blir som én større vegglampe. De små hullene i messingskjermen skaper et fantastisk lys.

Powered by Labrador CMS