Bli med til Sri Lanka?

AQAI inviterer deg til en tidagers livsstils og coaching-retreat i Sri Lanka. Hvor meditasjon, yoga og coaching i vakre omgivelser står på programmet. Les mer her.

Publisert Sist oppdatert

Innlegget er gjort i samarbeid med AQAI!

Da Dalai Lama ble spurt om hva som overrasket han mest ved menneskeheten, svarte han:

”Mennesket. De ofrer helsen for å tjene penger, og bruker deretter penger for å gjenvinne helsen. Og så er de så engstelig for fremtiden at de ikke nyter øyeblikket. Resultatet er at de verken lever i øyeblikket eller i fremtiden; de lever som om de aldri skal dø, og så dør de uten å egentlig ha levd!”.

Det ligger mye sannhet i dette utsagnet. Deler av sannheten er kanskje at det å finne ”ekte glede i livet” egentlig handler om å finne en god balanse i livet. En god balanse i livet handler ikke nødvendigvis om å oppnå de materielle gledene, men kanskje heller å gjøre mer av de tingene som gjør oss glade. Det handler om å ta vare på kropp og sinn, og se verdien av å ta en dag om gangen.

Det er opp til hver enkelt å bestemme hvilket liv man ønsker å leve, men noen ganger trengs det en hjelpende hånd. Med store ambisjoner og lidenskap om å skape et konsept som kan gi mennesker muligheten til å bli sunnere, gladere og bedre versjoner av seg selv både fysisk og psykisk kom AQAI til live.

AQAI tilbyr en unik kombinasjon av coaching innen trening og ernæring, yoga og meditasjon på ulike destinasjoner rundt om i verden. Å finne en bedre balanse, betyr ikke nødvendigvis en ekstrem livsstilsendring. Ved å lære noen teknikker fra AQAI sine erfarne coachere, kan individer oppnå en holistisk balanse mellom livets ulike arenaer.

Vil du bli med oss på tur?

Reisen går til Sri Lanka fra 15 - 25 April i 2018, hvor man tilbringer 10 dager i vakre omgivelser, mens man nyter god og sunn mat, inspirerende mennesker, trening, yoga, meditasjon og mental trening.

Programmet er delt inn i to deler. De første fire dagene er de mest intense, og fokuserer på mange ulike teknikker innenfor meditasjon. De siste fire dagene fokuserer på trening, ernæring og mindset-coaching. Kurset er åpent for alle, fra nybegynnere til erfarne elever.

Del en er et 4-dagers intensivkurs som tar deg gjennom flere timers meditasjon hver dag, hvor en ”enkel levestandard” er en del av dette. Her skal man kvitte seg med materielle behov og bli i ett med seg selv og våre omgivelser. Fullstendig stillhet, bortsett fra diskusjoner med læreren, vil bli opprettholdt gjennom hele kurset.

Det er satt av en dag mellom de to programmene, slik at deltakerne får tid til å lade batteriene og få litt kjennskap til Sri Lankas kultur og dyreliv. Vi starter dagen ved å besøke en botanisk hage full av ville apekatter, etterfulgt av lunsj ved elva hvor elefanter tar sitt daglige bad.

De siste fire dagene vil inneholde daglige treningsøkter, yoga, samt gruppe-coaching som dekker ulike temaer. Disse temaene kan handle om alt fra hvordan man håndterer stress, oppnår bedre selvtillit, finner retning og mål med livet, eller bare dele tanker og ideer for å kunne se ting i et nytt perspektiv.

Det vil også være nok av tid til strandaktiviteter, soling og avslapning i løpet av tiden vi er ved havet. På kveldene vil det være muligheter for private coachingtimer og massasjebehandlinger, eller bare å nyte åpen stjernehimmel med en sunn kveldssnack over noen dype samtaler.

Vil du bli med til Sri Lanka? Gå inn på www.aqai-lifestyle.com og les mer. Det er muligheter for å tilpasse sin egen reise og du kan bestille online coaching om du bare ønsker det.

Powered by Labrador CMS