mote

Alt du må vite om høstmoten 2023

En ny sesong er over oss for fullt – dette er trendene, tendensene og plaggene som gjelder nå!

Publisert Sist oppdatert

Høstmote 2023! 

Lurer du på hvilke trender du bør satse på denne høsten? September er den store høstmote-måneden, der moteverdenen omstiller seg og starter på nytt. En ny høst og vinter står for tur, og man kan finne frem varmere klær, sko og accessoirer igjen. Men hvilken jakke gjelder denne sesongen og hvilke plagg bør man gå for? Her gir vi deg alt du trenger å vite om høstmoten 2023.  

Og ikke glem å sikre deg nyeste utgaven av ELLE – vår store trendspesial med alt om høstens mote med en egen trendbibel inni bladet. 

Høstmote 2023 

Chunky strikk

En chunky grovstrikket genser, gjerne croppet eller oversized, står høyt på ønskelista. Style genseren som en kjole – med bare ben og boots til, eller til oversized dressbukser. En ultra chic og kul høstlook!

Shop våre favoritter her. 

Hårbøyle

Aller helst skulle vi gjort copy/paste på samtlige av Jennifer Lawrence' antrekk, men først og fremst lar vi oss inspirere av den perfekte sorte hårbøylen i sateng fra Jennifer Behr, som hun nylig hadde på seg. 

La deg inspirere her. 

Regnjakker

En fin regnjakke er en sikker investering i det landet her. Og nå som det er trendy å kle seg komfortabelt og sporty, står en fresh regnjakke høyt på ønskelista. 

Her har vi samlet noen for alle og enhver!

3 perfekte hverdagsantrekk

Er du lei av å aldri vite hva du skal ha på deg? Her er 3 hverdagsantrekk som redder enhver kleskrise, basert på klassiske garderobefavoritter.  

Slik vil vi gå kledd denne høsten! 

Fine knehøye boots 

Vi har plukket ut de fineste knehøye bootsene denne sesongen, som du kan style med alt fra kjoler og skjørt til jeans og leggings.

Shop våre favoritter her. 

Høstens fineste, strikkede cardigans

En fin strikket cardigan er et must i høstgarderoben. Sleng den over en t-skjorte og style til et par vide dressbukser og ballerina. Eller style den til et fotsid skjørt eller en sommerkjole. 

La deg inspirere her!

Fem fine: Quiet luxury-jakker

Du har vel fått med deg den nye trenden alle snakker om? Som oser av ren klasse og luksus. La deg inspirere av it-girl Sofia Richie og gå for en klassisk og minimalistisk jakke denne høsten. 

Shop fem fine favoritter her. 

Boucléstrikkejakker

En trend vi ser mye av denne sesongen, er boucléstrikkejakken. Et preppy plagg som enkelt piffer opp et hverdagsantrekk. Så fin å style til et skjørt og ballerinasko som Gine Margrethe gjør her. 

Shop høstens fineste boucléstrikkejakker her.

Sesongens fineste høstsko

Denne sesongen står et par ballerinasko, enkle sorte mokasiner, chunky bikerboots, sneakers og høye boots på ønskelisten. 

Shop våre favoritter og les mer om høstens skotrender her. 

Stripete gensere

Et klassisk plagg vi virkelig sverger til sesong etter sesong uten å bli lei! En stripet genser er alltid like aktuell og kan styles til alt. 

Se hvordan du styler den klassiske trenden og shop våre favoritter. 

Fine hverdagsvesker

Det bugner over av vesker som passer perfekt til jobb og hverdags i motebildet denne høsten, den type veske du faktisk kan putte alt du har og eier i og som også passer antrekket. 

Vi har funnet en rekke fine modeller i ulike prisklasser, som står høyt på ønskelisten vår denne sesongen. 

Korte ulljakker 

Korte ulljakker er en trend for høsten 2023

Denne høsten står en kort ulljakke på ønskelista. Den kan gjerne være dobbelspent og med gullknapper, eller med belte i midjen.  Her viser vi deg ulike jakkefavoritter for høsten 2023, som alle er korte og av ull – og som mer enn gjerne er velkommen i vår høstgarderobe. 

Hvit strikk 

Hvitt er lekkert om høsten og denne sesongen ser vi mye av hvit strikk. Både i form av kjoler, vester, gensere og cardigans. La deg inspirere av den svenske moteinfluenseren Petra Tungården og kombiner med grå, tynne ullsokker og høye hæler. 

Shop mer hvit strikk her. 

Fem fine blazere

Fine blazere og slik styler du en blazer på fem ulike måter

Det er uendelig mange måter å style en blazer på, det er virkelig et plagg som aldri går av moten og som passer uansett trendbilde. Med inspirasjon fra catwalken viser vi deg her fem måter å style blazeren på og fem fine blazere som står på vår ønskeliste denne høsten. 

 

Powered by Labrador CMS