mote

THE SEPTEMBER ISSUE

– Få en sniktitt inn i vårt store motenummer!

Publisert

Vi ønsker høsten velkommen og gleder oss til å dele den store septemberutgaven med deg.

«The September Issue» er et kjent fenomen i moteindustrien, og det er i denne utgaven vi presenterer høstens største trender. Trender som skapes av tiden vi lever i, våre vaner, og ikke minst viktige tendenser og hendelser i samfunnet og verden rundt oss.

Les også: Budsjettvennlige favoritter vi ønsker oss nå!

Stella Mccartney Høst/Vinter 23

Høst/vinter 2023 handler mer om stil enn om nye trender. Vi lever i en tid som er preget av et stort alvor, noe som blant annet har resultert i økonomiske konsekvenser. Dette skal ikke stoppe oss fra å drømme og inspireres, eller unne oss noe ekstra når vi trenger en forandring, noe vi ofte har så godt av.

Årets septemberutgave, er et sikkert tegn på at høsten står på trappene. Det markerer starten på en ny sesong, på alle måter, også for moten. Og etter å ha studert hva designerne og de store motehusene har presentert for den kommende sesongen, er jeg sikker på at denne sesongen vi nå trer inn i handler mer om å finne sin stil enn om å kaste seg på en trend.

Til denne utgaven har vi snakket med Charlotte Lyngaard, som i dag driver familiebedriften videre sammen med sin bror og sin far, som for 60 år siden startet det danske smykkeeventyret. Den danske designeren Anine Bing har teamet opp med selveste Kate Moss, og vi har fått bli med bak kulissene og høre mer om deres samarbeid. 

Gucci Westman

Vi har møtt skjønnhetsguruen Gucci Westman som deler sin skjønnhetsfilosofi, og vi har også vært i Paris på Fashion Week, og byr på en dagbok fra moteuka og en vintage-guide fra verdens beste by.

Saint Laurent A/W 23

Det er også verdt å notere seg at det blir en mer elegant sesong enn på lenge. Designere som Anthony Vaccarello for Saint Laurent mener det er en god stund siden vi har sett eleganse i motebildet, og at det er på tide vi introduserer det igjen. 

La oss håpe denne utgaven kan være med på å inspirere deg til å ta fatt på en stilfull høst som oser av selvsikkerhet til å utrykke deg selv og det du føler deg fin i.

Ny sesong og nye muligheter!

Xx, sjefredaktør Petra Middelthon. 

Vil du abbonere på ELLE? Få eksklusivt tilbud her!

Powered by Labrador CMS