Mote

Fem fine: Quiet luxury-jakker 

Høstjakkene som som gir deg quiet luxury-looken.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Ja, du har vel fått med deg denne «stille» trenden? 

It-jenta Sofia Richie og merker som The Row, «Old» Celine, Bottega Veneta, Khaite,  Loro Piana og Hermés,  er alle merker som både gir deg og har vært med på å fremme denne «nye» quiet luxury-estetikken. 

Dette er en trend som går meget stille i dørene, men som oser av ren klasse og luksus. Her er det klassiske plagg som får hedersplassen, og en palett som består av de seks store: beige, svart, grått, hvitt, marineblått og brunt.  

Det er ofte en garderobe med klassiske plagg og en minimalistisk styling – med få, men virkelig gode plagg – og kvalitet fremfor kvantitet. 

Sofia Richie er en av jentene som har pushet frem denne store «stille-luksus-trenden». 

Hun er ofte å se i ganske så enkle antrekk, men alltid iført plagg av god kvalitet i klassiske snitt og en delikat palett.  

En enkel måte å tilføre litt mer quiet luxury i garderoben på, er å tilføre en chic høstjakke. Her er fem fine varianter som gir akkurat den viben vi ønsker nå. 

Shopping: Quiet luxury-jakke: 

Grått er alltid en sikker vinner i garderoben, og spesielt hvis du ønsker en garderobe med hint av quiet luxury. Style denne med alt fra kremfargede dressbukser med en matchene karshmirgenser til, eller bare til jeans og strikk. 

Hva med en blazer i hundetannsmønster i trendfargen brunt? Denne blazeren passer perfekt til alt man har i garderoben og gir en avslappet stil med et nikk til den store quiet luxury-trenden.  

Duffelkåpen er også tilbake i trendbildet, og passer så fint til denne stille-luksus-trenden. Vi har denne svarte helt øverst på høstens ønskeliste.

Hva med en kamelkåpe i nydelig kasjmirmiks? Denne beige drømmen signert Anine Bing sikler samtlige i ELLE-redaksjonen på. Drømmekåpen som holder deg chic en hel høst og vinter, som man kan ta frem igjen år etter år, og som i tillegg gir skikkelig luksusvibber til antrekket.

Den stille luksus trenden er også preppy, så hvorfor ikke gå for en vatterjakke i mosegrønn med cordfløyel på kragen? En skikkelig må-ha av en jakke!

Har du fått med deg ukas ønskeliste?

Powered by Labrador CMS