mote

Fem fine: Hårbøyler

Tilbehøret vi ønsker oss nå.

Publisert Sist oppdatert

Vi er garantert langt fra de eneste som både har fått med oss og applauderer den mye omtalte The Row-ificationen av Jennifer Lawrence garderobe. 

Skuespillerinnen som er kjent fra filmer som The Hunger Games, American Hustle, Don't Look Up og mange (mange) flere, har i all hovedsak gjort seg bemerket for sine prestasjoner på det store lerretet, og dernest for sin humor og uhøytidelige personlighet. Ikke minst husker mange øyeblikket da hun snublet i sin egen kjole på vei opp trappene til scenen for å motta Oscar for Beste Kvinnelige Skuespiller i 2013. 

Men det siste halvåret har hun fanget oppmerksomheten vår takket være noe ganske annet – nå er vi (i mangel på et bedre ord) obsessed med stilen hennes. 

Hjernen bak forvandlingen er ingen ringere enn stjernestylist, Jamie Mizrahi, som også har stylet en rekke store stjerner, deriblant Katy Perry, Adele og Nicole Richie. 

Tilbehøret som passer alt

Aller helst skulle vi gjort copy/paste på samtlige av Jennifer Lawrence' antrekk, men først og fremst lar vi oss inspirere av alt fra den oversizede trenchcoaten og veska, til monokrome antrekk, og en dempet fargepalett preget av grått, sort, mørkeblått og skogsgrønt – som skapt for høsten.

Et av våre favorittantrekk innebærer den perfekte minikjolen med markerte skuldre fra Stella McCartney, RayBan-solbriller og den perfekte sorte hårbøylen i sateng fra Jennifer Behr. Sistnevnte tilbehør har for alvor satt hårbøyler på ønskelista.

Jennifer Lawrence iført Jennifer Behr Tori Headband.

Enten du går for en minimalistisk, preppy eller mer eksentrisk stil er hårbøylen et tilbehør som passer til alt. Du kan enkelt bruke den for å dresse opp et antrekk, og alternativene er utallige.

Vi har plukket ut fem fine (og ganske ulike) hårbøyler som alle løfter antrekket. 

Shopping – hårbøyler:

Høybøyle fra Jennifer Behr, kr 2570 (annonse)

Hårbøyle med perler fra &Other Stories, kr 290 (annonse)

Hårbøyle med padding fra Arket, kr 290 (annonse)

Flettet hårbøyle fra &Other Stories, kr 210 (annonse)

Hårbøyle med strass fra H&M, kr 89,90 (annonse)

Powered by Labrador CMS