kultur

Se traileren til "And Just Like That" Sesong 2

Det ser ut til at andre sesong blir alt fra kjedelig...

Publisert Sist oppdatert

I dag våknet vi til nyheten om at Samantha Jones gjør comeback for one scene, and one scene only i andre sesong av And Just Like That. Ifølge Variety vil vi få et gjensyn med Samantha i hennes nye hjemby, London, over en telefonsamtale med med Carrie.

I den første traileren, som ble sluppet i slutten av april, sier Carrie: "om du er heldig, uansett hva livet byr på, så kan du sette din lit til at dine beste venner alltid vil være der for deg." – kan det være Samanthas' stemme hun hører i andre enden av den telefonen?

Kim Cattrall har visstnok ikke vært på sett med de andre skuespillerne i forbindelse med sin scene, men den tidligere Sex and the City-stylisten, Patricia Field, som valgte å ikke fortsette som kostymeansvarlig for And Just Like That, har kledd opp Cattrall som Samantha for hennes comeback.

Men tørr vi tro denne nyheten før vi ser det med våre egne øyne? Før første sesong florerte også ryktene om at John Corbett ville gjøre comeback som Aidan, noe som visste seg å ikke være sant – før nå.

Les også: Spotted – Carrie Bradshaws fottøy har blitt en snakkis!

Se den første traileren til And Just Like That sesong 2 her:

Samanthas' scene kommer visstnok ikke på skjermen før i august, så vi får bare smøre oss med tålmodighet i noen måneder til.

Premieren av andre sesong derimot, er ikke så langt unna – faktisk bare tre uker.

I dag slapp også HBO Max den andre traileren for sesongen, som gir oss en smakebit av hva vi har i vente fra og med premieren 22. juni, og de 11 påfølgende episodene.

Se den nye traileren for And Just Like That her:

Psst! Du har vel fått med deg dokumentaren bak And Just Like That?

Les også: Vi oppsummerer And Just Like That!

Powered by Labrador CMS