mote

Spotted: Carrie Bradshaws fottøy har blitt en snakkis

Har Carrie lagt de høye hælene på hylla?

Publisert

Innpsillingen av sesong 2 av And Just Like That er i full gang i New York, og paparazzifotografene lurer bak ethvert gatehjørne for å kunne gi oss en sniktitt på antrekkene til blant annet moteikonet Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker.

Men vil vi se en mer nedtonet og sporty Carrie denne sesongen? Fottøyet hun dukket opp med på sett har nemlig allerede blitt en stor snakkis i mange internasjonale medier.

Det var en litt "ukjent" Carrie man kunne spotte på gaten i New York her om dagen, for de høye hælene som karakteren Carrie er veldig kjent for å alltid gå med, var erstattet med clogs fra Gucci.

Kan det virkelig være at hun har lagt Manolo Blahniksene på hylla og erstattet de høye hælene med sko som UGGS og clogs?

Ryktene skal også ha det til at dette kan være et samarbeid mellom Birkenstock og Gucci - og vi drømmer allerede om å sikre oss et par.

Motebildet anno 2023 er mer sporty og nedtonet, og sokker i skoene var å spotte på catwalken hos blant annet Miu Miu. Nå drømmer vi om litt varmere vær og clogs med sokker i vi også.

Shop stilen - clogs:

Clogs fra Flattered, kr 1995 (annonse).

Tresko fra Ganni, kr 1278.

Birkenstocks i modellen Boston, kr 1645.

Clogs fra & Other Stories, kr 1200 (annonse).

Clogs fra Gucci, kr 9500 (annonse).

Clogs fra Zara, kr 599.

Powered by Labrador CMS