Guess who's back?

Aidan!

Publisert Sist oppdatert

Aidan gjør comeback i Sex and the City-universet: I januar fikk vi bekreftet ryktene om at en ny sesong av Sex and the City er på vei – And just like that, dukket det opp mange, mange spørsmål.

No TiVo for Steve-O?

Kort tid etter vi fikk bekreftet et etterlengtet gjensyn med tre av våre fire heltinner, kom nyheten om at det er stor usikkerhet om hvorvidt verken David Eigenbergs karakter, Steve, eller Chris Noth i rollen som Mr. Big, ville bli å se i den nye sesongen – og ambivalensen var total.

Vi trenger Steve. Han er utvilsomt en av karakterene som virkelig gir deg følelsen av at denne serien faktisk utspiller seg i New York – med sin herlige Queens-aksent og street-smartness. Jeg har alltid tenkt at med litt mindre selvtillit, litt slappere rumpe, og mer nevroser kunne han vært som tatt ut av en Woody Allen-film. Eller vent litt, den eneste med slapp rumpe i Woody Allen-filmer, er Allen selv... Konklusjon: Vi beholder Steves rumpe.

Dessuten har Steve og Mirandas noe turbulente, men likevel vakre kjærlighetshistorie vært en av seriens aller fineste. For ja, noen ganger sklir et ekteskap regelrett ut, og plutselig sitter du der spending new years eve alone with chinese food (Side note: Nyttårs-sekvensen i den første filmen ga meg skikkelig pandemi-vibber da jeg så den i julen – flere som tenkte det samme?) Anyways – men det at de finner tilbake til hverandre, og må velge å stole på hverandre igjen, gir meg alltid en klump i halsen. Klipp til: Bee Gees sex-scene.

Så dersom Steve ikke kommer tilbake, hva betyr det? Kan man ikke mende a broken heart? Det er så ufattelig trist hvis det bare... Ikke funka! Selv om jeg vet at skilsmissestatistikken ikke er på min side her.

Det er sikkert flere som binga Sentimental in the City i påsken, og de kommer faktisk med et godt poeng om at det hadde vært kult å se Miranda i en "single mom dating"-story. I så fall håper jeg at Steve er gay, og stiller som Mirandas wing woman.

Go Big or go home

Og hva hvis mannen som både er sammenlignet med Chrysler-bygningen, og den mer uheldige – Donald Trump – også er historie?

På ekte Mr. Big-vis har Chris Noth spredd usikkerhet over det ganske internett gjennom blunkefjes-kommentarer som at "well if Page six says it... It must be true" når det har vært skrevet om at han ikke vil bli å se i den nye sesongen. Så med andre ord kan fortsatt alt skje når det kommer til Mr. Big.

Da det ble bekreftet at det ikke ville bli en tredje film, delvis (eller helt?) grunnet Kim Cattrall, fortalte Sarah Jessica Parker at de hadde et heart-breaking manus, og mye tydet på at filmen ville ta for seg Mr. Bigs bortgang.

Men la oss håpe at de har tatt til fornuft, og innsett at Sex and the City aldri vil bli en arena for å vise komplekse karakterers harde, indre kamp. Vi vil ha mer Prada, mindre Persona.

Vær så snill – ikke drep Mr Big.

50 and fab!

Den nye sesongen, eller rebooten, som har fått navnet And just like that... skal ta for seg livet i New York etter 50, og er det noe vi trenger å se under denne pandemien, så er det at ting (livet) bare blir bedre.

Jeg vil se lave skuldre, høye hæler, livsvisdom, humor, og en fabelaktig garderobe – fordi let's face it: Etter Emily in Paris trenger vi å se Patricia Field tilbake i toppform.

Dette er også serien som lærte meg at det å bli eldre IKKE betyr ikke at livet er over. Tvert imot betyr det at de miserable 20-årene med dårlig økonomi og prestasjonsangst er over, og inn kommer en æra av selvtillit, fetere garderobe og frihet. Ikke minst trenger jeg å se at 50 and fabulous ikke forsvant med Samantha Jones. Jeg vil ikke se at etter femti vanker skilsmisse, døde menn og... AIDAN?

Puttin' on the Aidan and the speedstick

For i dag våknet vi til nyheten om at John Corbett, som spilte Aidan Shaw, har bekreftet sitt comeback for "might be quite a few" episodes av And just like that – noe som kan tyde på at også Carrie sliter med å svare på det evige spørsmålet om hun er en "Aidan eller Mr. Big?"

Hva har skjedd? Har Aidan skilt seg fra the other furniture designer? Og startet sønnene hans, Homer, Wyatt og Tate, noen gang et country band? I så fall – har de en manager? Er den manageren... SAMANTHA?

Eller kanskje serien vil gi oss en Carrie-fant-tilbake-til-ungdomskjæresten-historie, bare at Carries ungdomskjæreste (sist vi så han) var innlagt på et slags mentalsykehus. Kanskje han aldri kom seg ut derfra, så da var Aidan the next best thing? Jeg lurer også på om Aidan fortsatt har hår, etter alle disse årene med bruk av Rogaine (and the speedsticks)? I så fall kan vi regne med at Rogaine har sponset comebacket som takk for god reklame.

Hvem vet? Kanskje ble alle lei av hverandre etter et år med pandemi, lockdown og hjemmekontor, og er single igjen?

... Og the million dollar question –

Er Carrie på Instagram?

Stay tuned!

Powered by Labrador CMS