7 utradisjonelle adventsstaker

Foto: OsloDeco

Nå er det ikke lenge til første søndag i advent..

Publisert Sist oppdatert

Adventsstake: Om ikke lenge er det første søndag i advent, og endelig kan vi tenne det aller første lyset som markerer at nedtellingen til jul er i gang for alvor. Vi har allerede anskaffet årets adventsstjerne, og undertegnede har kanskje også muligens kjøpt et par nye julekuler (eller seks).

Det er egentlig ingen fasit på hvordan en adventsstake skal se ut. Det kan være en sammensetning av ulike lysestaker sammen i en gruppe, en tradisjonell lysestake eller fire kubbelys satt sammen på et fat. Du kan gjerne også dekorere adventsstaken, og her er det bare å bruke kreativiteten – enten du går for gull og glitter, eller granbar og kongler.

Shopping: Adventsstaker

Adventsstake fra ferm Living, 639,- (annonse)

Denne adventsstaken kan fylles med alt fra trøfler og nøtter, til kongler og juleglitter! Husk at adventslys på ingen måte må være lilla, og det finnes mange fine alternativer.

Adventslys fra Broste, 445 kr

En utradisjonell take på adventsstaken som både er spennende og dekorativ. Denne kan du også plassere på et fat med dekor.

Adventsstake for kubbelys fra House Doctor, 389,- (annonse)

Adventsstake i messing fra Ferm Living, 1285 kr (annonse)

Denne har nesten blitt en moderne klassiker, men ikke uten grunn. Her er det virkelig bare å la kreativiteten blomstre. Du kan henge den opp i taket, eller binde fast grønne grener for å lage en hybrid av adventsstake og julekrans. Du kan også fylle den med pynt av alle slag. Denne finnes også i sort!

Adventsstake fra Hilke, 2599,- (annonse)

Adventsstake fra Anderssen & Voll for Nedre Foss, 3250 kr (annonse)

Adventsstaken for designelskeren. Benytt anledningen før jul til å investere i fantastisk norsk design. Denne vil du selvfølgelig ha glede av hele året, ikke bare i julen.

Adventsstake fra H&M Home, 199,- (annonse)

Fine lys til adventsstaken

Twist-lys fra Broste (2-pk) 119 kr

Gi adventsstaken en moderne "twist" med disse lysene...

Lys fra Ferm Living (2-pk) 69 kr

Burgunderrøde lys fra Ester & Erik (4-pk) 128 kr

Powered by Labrador CMS